تاریخ : 29. بهمن 1392 - 10:22   |   کد مطلب: 11167
کمیسیون اصل نود شکایت نمایندگان به جداول پیوستی بودجه93 را وارد دانست
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه کمیسیون اصل نود شکایت نمایندگان به جداول پیوستی بودجه را وارد دانست ،گفت: برای رفع این مشکل، کمیسیون تلفیق پیشنهاد داد یک کمیته 9 نفره متشکل از اعضای هیئت دولت و کمیسیون تلفیق تشکیل شودتا تغییرات را بر اساس مصوبات این کمیسیون اصلاح کند.

به گزارش کورنگ، محمد علی پورمختار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت با اشاره به شکایت تعدادی از نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق به کمیسیون اصل 90، افزود: بیشتر اعضای کمیسیون تلفیق به علت اینکه مصوبات کمیسیون تلفیق درباره تنظیم جداول پیوستی به لایحه بودجه 93 رعایت و اجرا نشده بود و جداولی غیر از آن مواردی که در کمیسیون تلفیق مصوب شده است تنظیم و بین نمایندگان توزیع شده است اعتراض داشتند.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون اصل 90 به شکایت این نمایندگان رسیدگی کرد و اعتراض آنها را وارد تشخیص داد لذا موضوع را به ریاست مجلس و رئیس کمیسیون تلفیق اعلام کردیم که آنها هم پذیرفتند.

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه مقرر شد جداول پیوستی به لایحه بودجه بررسی و اصلاح شود، افزود: برای رفع این مشکل، کمیسیون تلفیق پیشنهاد داد یک کمیته 9 نفره متشکل از اعضای هیئت دولت و کمیسیون تلفیق تشکیل شود تا این جداول را بررسی کند که این پیشنهاد با کسب اکثریت آرا تصویب شد.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی یادآور شد: پیش از این تعدادی ازنمایندگان در صحن علنی مجلس تذکراتی داده بودند.

پایان پیام

کمیسیون اصل نود
شکایت نمایندگان
جداول پیوستی
کمیسیون تلفیق