به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، احسان قنبری شامگاه پنجشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان همدان اظهار داشت: تعهد اشتغال شهرستان کبودراهنگ در سال 92، 2 هزار و 797 نفر بود که در نهایت بیش از میزان تعهد و به تعداد 3 هزار و 185 شغل در این شهرستان ایجاد شد.
وی افزود: 3 هزار و 18 شغل از این تعداد در حوزه غیر مسکن و 168 شغل در بخش مسکن ایجاد شده که هزار و 144 نفر در بخش صنعت، هزار و 61 نفر در بخش کشاورزی و 813 نفر در بخش خدمات مشغول به کار شدهاند.
این مسئول با تأکید بر اینکه از آغاز طرح مشاغل خانگی در این شهرستان 2 هزار و 537 مجوز صار شده، گفت: در سال 91 ، 679 طرح با اعتبار 28 هزار و 329 میلیون ریال به بانک معرفی شد که 347 نفر موفق به اخذ تسهیلات شدند.
قنبری ادامه داد: در سال 92 نیز 65 طرح به مبلغ 3 میلیارد و 180 میلیون ریال به بانک معرفی شد که تنها سه نفر موفق به اخذ این تسهیلات به مبلغ 150 میلیون ریال شدند.
وی تأکید کرد: از ابتدای سال تاکنون با شش مدیر استانی به طور مشترک با شهرستان بهار جلسه برگزار کردیم و 15 مدیر دستگاههای اجرایی را به طور اختصاصی به شهرستان دعوت کردیم.
فرماندار شهرستان کبودراهنگ گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات عمده شهرستان کبودراهنگ وضعیت نامطلوب شهرک صنعتی «ویان»، بزرگترین شهرک صنعتی استان است که مبلمان شهری آن چندان خوشایند نیست.
قنبری ادامه داد: ظرفیت بسیار مطلوبی در زمینه بافت فرش در شهرستان کبودراهنگ وجود دارد به طوری که در روستای حسین آباد در تمامی خانهها میتوان دار قالی یافت و زنان مشغول به قالی بافی هستند، اما این قالیها از استان قم و با نام این استان صادر میشود.
فرماندار کبودراهنگ اضافه کرد: در روستای «کردآباد» و «ویان» نیز سری دوزی و خیاطی رواج فراوانی دارد و در هر خانه، خانوادهها به صورت گروهی مشغول به انجام کار هستند و میتوان به آنان با اعطای تسهیلات کمک کرد تا کارگر دیگران نباشند.
وی یادآور شد: طرحی در شهرستان کبودراهنگ مطرح است که در آن در پنج روستا به هر خانواده مواد اولیه تعلق میگیرد تا کود ارگانیک تولید کنند و در عرض شش ماه به بازدهی میرسد و برای هر روستا مبلغ 150 میلیون ریال نیاز است.
مصطفی آزادبخت، معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر نیز در این جلسه گفت: در شهرستان ملایر 48 طرح صنعتی که دارای بدهی بانکی بالای یک میلیارد ریال هستند، وجود دارد که از این تعداد 28 مورد تعیین تکلیف، 14 مورد در حال پیگیری و شش مورد نیز هنوز پیگیری خود را با وجود دعوت فرمانداری آغاز نکردند.
معاون برنامهریزی و عمرانی فرمانداری شهرستان همدان نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: 54 واحد در شهرستان همدان دارای بدهی بالای یک میلیارد ریال هستند، که از این تعداد 31 تعیین تکلیف شدند.
وی در پایان متذکر شد: از این تعداد هفت واحد تاکنون مراجعه نداشتند و تقاضای دریافت سرمایه در گردش 10 واحد نیز به بانکها ارسال شده و سایر واحدها نیز در حال پیگیری است.
انتهای پیام