تاریخ : 12. مرداد 1393 - 4:50   |   کد مطلب: 14867
افت ذخایر آب سفره‌های زیرزمینی کشور/ بروز پدیده فرونشست در دشت‌ها
قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به ایجاد پدیده فرونشست دشت ها در برخی استان ها مانند همدان به دلیل پایین رفتن سطح آب های زیرزمینی گفت: در بخش خانگی به دنبال اجباری کردن استاندارد در تولید شیرآلات ساختمانی هستیم.

به گزارش کورنگ به نقل از خبرنگار مهر، ستار محمودی با اشاره به اینکه سطح آب زیرزمینی در دشت های همدان به ویژه کبودرآهنگ و بهار افت کرده و پدیده فرونشست دشت ها اتفاق افتاده است گفت: برای تامین آب همدان، کردستان، زنجان سد ساخته شده و خطوط انتقال آب برای مصارف شرب و کشاورزی به سمت همدان در دست اجرا قرار دارد.

قائم مقام وزیر نیرو اظهارداشت: استفاده از پساب شهر همدان برنامه ریزی شده که بتوان بخشی را برای فضای سبز این شهر و بخشی را نیز برای نیروگاه همدان مورد استفاده قرار داد.

محمودی درباره آب مصرفی برای فضای سبز شهرها خاطرنشان کرد: در این بخش از آب غیرشرب استفاده می شود و بهترین حالت این است که بتوان از آبیاری قطره ای و یا بارانی استفاده کرد. درباره میزان مصرف آب در این بخش باید گفت ضوابطی وجود دارد و در مقررات ملی ساختمان ایجاد کنتورهای جداگانه پیش بینی شده است.

این مقام مسئول در وزارت نیرو ادامه داد: ما به دنبال اجباری کردن استاندارد شیرآلات مصرفی در منازل هستیم.

سفره‌های زیرزمینی
ذخایر آب
پدیده فرونشست