درخواست استاندار همدان از مدیرعامل بانک ملی ایران که اصالتی کبودراهنگی دارد برای ایفای نقش بیشتر و بهتر در توسعه استان همدان و گلایههای وی از همراه نشدن بانک ملی با سیاستهایی که استاندار برای خروج واحدهای تولیدی از رکود و احیای واحدهای تعطیل شده دنبال میکند خیلی زود با واکنش عبدالناصر همتی مواجه شد. همتی ضمن هماهنگی با استاندار تصمیم گرفت خود شخصا به میدان بیاید و موارد مطرح شده از سوی محمدناصر نیکبخت در کارگاه بازآموزی اقتصاد مقاومتی استان را از نزدیک بررسی کند.
در کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی که ماه گذشته در قالب شورای اداری برای مدیران استان برگزار شد، نیکبخت با گلایه از همدانیهایی که از استان رفتهاند و اکنون در مدیریتهای مهم کشور قرار گرفتهاند گفت: نمیدانم چرا مدیرانی که همدانی هستند و در مدیریتهای تاثیرگذار قرار گرفتهاند به توسعه استان کمک نمیکنند.
وی در این شورای اداری با اعلام رضایت از مدیرعامل استانی بانک ملی، برای نمونه نام مدیرعامل بانک ملی کشور را آورد و چند پروژه استان از جمله پروژه گاوداری بزرگ احیایی در کبودراهنگ را مثال زد که در صورت همراهی بانک ملی با سیاستهای استان مشکل راهاندازی آن مرتفع خواهد شد.
کم نیستند چهرههای تأثیرگذار و بانفوذی چون همتی که در مرکز حضور دارند. این افراد سرمایههای انسانی استان هستند که در پایتخت حضور دارند و در مناصب مهم کشوری نقش آفرین هستند.
عبدالناصر همتی، این چهره کبودراهنگی یکی از سرمایههای انسانی استان است در ستون ویژه صندلی داغ روزنامه همدانپیام نیز معرفی شد. وی دانشیار دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران است و یکی از معدود اساتید تدریس کننده اقتصاد کلان و اقتصاد انرژی در دانشگاه های ایران است. وی، با 55 سال سن، درجه دکترای اقتصاد خود را در سال 1372 از دانشگاه تهران اخذ و رساله خود را با حضور در دانشگاه لندن تکمیل کرده است.
وی از سال 1373 تا 1385 در سه دوره به عنوان رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس شورای عالی بیمه خدمت کرد و نقش کلیدی در طراحی و اجرای سیاستهای آزادسازی و خصوصی سازی در صنعت بیمه داشت به نحوی که در این زمینه از وی به عنوان پدر بیمه های خصوصی یاد شده است.
همتی در دوره مسئولیت حسن روحانی در شورای عالی امنیت ملی به مدت پنج سال عضو کمیته اقتصادی شورای امنیت ملی بود. وی در آغاز دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی پیشنهاد اولیه تاسیس “صندوق ذخیره ارزی” را که بعدا به نام “حساب ذخیره ارزی” نام گرفت به ایشان ارائه داد.
عبدالناصر همتی طی هفت سال گذشته مدیریت بانک سینا را به عهده داشته و موفق شده است موسسه مالی و اعتباری بنیاد را به یکی از بانک های مهم بخش خصوصی تبدیل کند. از جمله اقدامات وی در این دوره تلاش موثر برای لغو تحریم بانک سینا بود که منجر به خارج شدن بانک سینا با رای دادگاه عالی اروپا از فهرست تحریم اتحاد اروپائی گردید. همتي از 7 مهر ماه سال 1392 تصدي بزرگترين بانك كشور را عهده دار گرديد.
اقدام عبدالناصر همتی در توجه به مشکلات استان و همراهی بانک ملی با سیاستهای استاندار قابل تقدیر است و قطعا در توسعه استان موثر خواهد بود و انتظار میرود رفتار همتی الگوی دیگر مدیران همدانی در مراکز مهم شود.
همدان پیام/