تاریخ : 21. شهريور 1395 - 9:08   |   کد مطلب: 23075
بخشدار گل‌تپه شهرستان کبودراهنگ خبر داد:
بهره‌برداري از 30 پروژه عمراني با هزينه بيش از 56 ميليارد تومان در بخش گل‌تپه کبودراهنگ
در دو سال گذشته 14 پروژه بهسازي روستا مربوط به بنياد مسکن انقلاب اسلامي بوده و 25 پروژه بهسازي روستا مربوط به دهياران بخش گل‌تپه با اعتبار 25 ميليارد و 337 ميليون ريال است.

به گزارش کورنگ  بخشدار گل‌تپه شهرستان کبودراهنگ گفت: در هفته دولت 30 پروژه عمراني با اعتباري بيش از 56 ميليارد تومان در گل‌تپه افتتاح و به بهره‌برداري رسيد.

ابراهيم دهقاني خواه در گفتگو با خبرنگار کورنگ  اظهار کرد: صداقت و جديت دو خصوصيت بارز اين دو شهيد گرانقدر بود که همه ما بايد از آن‌ها پيروي کنيم.
وي گفت: در دو سال گذشته 14 پروژه بهسازي روستا مربوط به بنياد مسکن انقلاب اسلامي بوده و 25 پروژه بهسازي روستا مربوط به دهياران بخش گل‌تپه با اعتبار 25 ميليارد و 337 ميليون ريال است.
بخشدار گل‌تپه افزود: گازکشي به 26 روستاي بخش گل‌تپه انجام شده که در 8 روستا مورد بهره‌برداري قرار گرفته و در 18 روستا عمليات اجرايي آن پايان پذيرفته و پس از انجام تست شبکه و اتصال بين راهي با اعتبار 180 ميليارد ريال مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت.
وي درخصوص آسفالت راه روستاهاي ايلانلو، کهريز بابا حسين، آقبلاغ مرشد، خالقوردي، مخور، انصار، پيربادام، گمين قلعه و سوليجه که در مجموع 54 کيلومتر است، گفت: روکش مسير همدان-گل‌تپه، جنگلو به محمود آباد، عظيم دره به حسن تيمور، عليصدر به شيرين‌سو، رفع پيچ‌هاي خطرناک در 4 نقطه، خط کشي و نصب علائم و نصب برج نوري با 148 ميليارد ريال اعتبار به بهره‌برداري رسيده است. دهقاني‌خواه در خصوص آب‌رساني به روستاهاي سوباشي، کليک، حسن‌آباد، حفر چاه آب شرب ايلانلو، سراب و تعويض شبکه آب شرب گفت: پروژه‌هاي آب‌رساني به صورت موردي در 10 روستا و احداث آب شيرين‌کن در 3 روستا با اعتبار 12 ميليارد و 750 ميليون ريال صورت گرفته است.
وي گفت: جدول‌گذاري معابر 21 روستا به ميزان 34 هزار و 50 متر طول توسط دهياري‌ها با اعتبار 20 ميليارد ريال، تحويل ماشين‌آلات به دهياري‌ها و يک دستگاه بيل بکهو، 3 دستگاه نيسان وانت و يک دستگاه تراکتور، ساماندهي گلزار شهداي 13 روستا و مرمت گلزار 3 روستا و احداث يادمان شهداي گمنام با اعتبار 2 ميليارد ريال، احداث خانه بهداشت چاله کند، راه‌اندازي پايگاه فوريت‌هاي پزشکي و محوطه سازي، ديوارچيني درمانگاه‌هاي گل‌تپه، عليصدر و پروژه در حال احداث درمانگاه درجه يک گل‌تپه با اعتبار 13 ميليارد ريال، ساخت پارکينگ سوئيت‌هاي اقامتي و غذاخوري توسط شرکت سياحتي عليصدر با اعتبار 40 ميليارد ريال از پروژه‌هاي انجام گرفته در اين بخش است.
بخشدار گل‌تپه ساخت پل و سنگ چيني مسي در 11 روستا با اعتبار 3 ميليارد و 470 ميليون ريال، آسفالت معابر 8 روستاي گوزل‌ابدال، قطارقويي، سوباشي، آلان سفلي، چورمق، آقچه قيه، خبر ارخي و ترميم معابر عليصدر با اعتبار 11 ميليارد و 140 ميليون ريال، احداث کتابخانه سوباشي، 2 خانه عالم در روستاي سوباشي و قهوردعليا با اعتبار 3 ميليارد و 900 ميليون ريال، مديريت پسماند شامل ايجاد مکان دفن بهداشتي زباله، تهيه و جانمايي سطل زباله با اعتبار 2 ميليارد ريال، مبلمان روستايي و نصب لوازم ورزشي و بازي در 3 روستا با اعتبار 1 ميليارد ريال را از ديگر پروژه‌هاي اين بخش دانست.
دهقاني‌خواه درباره ديگر پروژه‌هاي انجام گرفته به ساماندهي شبکه برق فشار ضعيف در 14 روستا و برق رساني به گلزار شهدا و نوسازي روشنايي معابر با اعتبار 13 ميليارد ريال، اعطاي 450 مورد تسهيلات مقاوم سازي مسکن با اعتبار 67 ميليارد و 500 ميليون ريال، اصلاح و توسعه شبکه مخابراتي عليصدر، راه‌اندازي سامانه اي.دي.اس.ال (ADSL) در 5 روستا و دکل مخابراتي سوباشي، قهورد سفلي و جابجايي تيرهاي تلفن پس از بهسازي با اعتبار 5 ميليارد و 900 ميليون ريال، فضاهاي اداري، ورزشي و خدماتي شامل: ساختمان بهزيستي، سالن اجتماعات بخشداري، مجتمع اداري و ورزشگاه گل‌تپه، سوخت‌گيري سي.ان.جي گل‌تپه، نوسازي شبکه ديجيتال صدا و سيما (دکل ساري‌قيه) با اعتبار 44 ميليارد و 420 ميليون ريال اشاره کرد.
وي در ادامه در خصوص طرح‌هاي کشاورزي اين بخش به لايروبي قنوات و کانال‌کشي آب کشاورزي 5 روستا و احداث 2 واحد مرغداري 20 قطعه‌اي، گوساله‌پرواري و کارگاه شوريجات، ترشيجات و شبکه آبياري تحت فشار با اعتبار 15 ميليارد و 800 ميليون ريال اشاره کرد و گفت: خدمات عمومي شهرداري شامل آسفالت‌ريزي معابر، زيرسازي، جدول‌گذاري، مديريت پسماند، مبلمان شهري و اصلاح هندسي ميادين با اعتبار 15 ميليارد ريال از پروژه‌هاي عمراني اين بخش است.
انتهای پیام/

 

گل تپه
بخشداری گل تپه
طر ح های عمرانی
دولت