به گزارش کورنگ به نقل از آخرین نیوز، اينها بخشي از اظهارات علي مطهري نايبرئيس مجلس دهم در واكنش به هجمههايي است كه در سال پاياني عمر دولت يازدهم با شدت و حدت در جريان است. به طور مثال«فيشهاي حقوقي» با جنجال زياد منتشر شد، اما در نهايت ديوان محاسبات تعداد افرادي را كه حقوقهاي غير متعارف دريافت ميكردند ۳۹۷ نفر اعلام كرد. در اين ماجرا ديديم تعداد كساني كه بالاي ۲۰ ميليون تومان حقوق ميگرفتند، كم بود و ميبينيم آنطور كه سر و صدا ميكردند، نبود و اهداف سياسي پشت اين داستان بود. اين در حالي است كه يك نوع بيانضباطي مالي از چند سال قبل در كشور ايجاد شده است و دستگاههاي ناظر به وظيفه خود عمل نكردند و خيلي از ضوابط ناديده گرفته شد. سازمان برنامه و بودجه منحل شد و بيانضباطي زيادي انجام شد. البته مسائلي كه اعلام ميشود به معناي اختلاس و بردن و خوردن نيست.» موضوع ديگري كه با شانتاژهاي رسانههاي مخالف دولت بزرگنمايي شد، اين است كه«الان عدهاي ميگويند، ۸هزار ميليارد تومان از صندوق ذخيره ارزي فرهنگيان اختلاس شده و ممكن است عدهاي فكر كنند، چند نفر اين پول را بردند و بين خودشان تقسيم كردند و خوردند كه اصلا اينگونه نيست، بلكه بخش زيادي از اين ۸ هزار ميليارد تومان مطالباتي است كه صندوق دارد و تسهيلاتي است كه در اختيار افرادي قرار دارد، اگر چه بدون ضابطه و از روي روابط و ناعادلانه به آنان پرداخت شده است، اما وثيقه لازم را گرفته شده و اين جزو معوقات بانك است و قوه قضائيه ميتواند اين پولها را پس بگيرد.»
پاسداري از اسلام فقط با آزادي دادن به افكار مخالف محقق ميشود
علي مطهري نايبرئيس مجلس دهم در نشست «تحقق آرمانهاي انقلاب در زمينه عدالت و آزادي» تاكيد كرد: در كشوري مثل آلمان يك وزير با بودجه وزارتخانه در تعطيلات با خانواده خود به آمريكا ميرود و بر ميگردد، خبرنگاري اين موضوع را افشا و وزير عذرخواهي و استعفا ميكند. نایبرئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: اما معلوم نيست چرا در ايران اين اتفاقات رخ ميدهد و تكرار هم ميشود. البته نظارتها و پيگيريهايي كه هماكنون در حال انجام است، كم كم در حال جمع شدن اين موضوعات است و بايد اميدوار باشيم. نایبرئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به دغدغه افراد متدين براي دفاع از دين اسلام تاكيد كرد: از اسلام فقط با يك نيرو ميشود پاسداري كرد و آن منطق و آزادي دادن و مواجهه صريح و روشن با افكار مخالف است. اين نماينده مجلس گفت: شهيد مطهري به همين دليل معتقد است عدهاي خيال نكنند كه حفظ و نگهداري اسلام با سلب آزادي بيان محقق ميشود. برخي از جوانان خيال نكنند كه راه حفظ اعتقادات اسلام و جامعه اسلامي اين است كه نگذاريم ديگران حرفهاي خودشان را بزنند. وي بيان داشت: بگذاريد ديگران حرفشان را بزنند، نگذاريد خيانت كنند. چنين تصور نشود كه با جلوگيري از ابراز افكار و عقايد ميشود از اسلام پاسداري كرد.
اگر از همان اول ميخواستند مخالفان را بگيرند و بكشند اثري از اسلام نبود
مطهري خاطرنشان كرد: اشتراك در زندگي كه در اسلام توصيه شده است، اشتراكي نيست كه بخواهد به زور و اجبار به وجود بياييد. اگر در اسلام توصيه به اشتراك در زندگي مادي شده است، اين ناشي از شراكت روحي است و بايد اخوت و برادري داشته باشيم. پس معنويت پايه عدالت اجتماعي از نظر اسلام است. وي ادامه داد: اهميتي كه حضرت علي (ع) براي عدالت قائل بودند، بايد براي ما درس و الگو باشد. حضرت علي (ع) به جنبه اجتماعي عدالت بسيار توجه داشت، تا آنجا كه در محراب عبادت به خاطر شدت عدالتخواهي، شهيد شد. مطهري ادامه داد: به تعبير شهيد مطهري، هر مكتبي كه به جهانبيني خود ايمان و اعتماد دارد، ناچار طرفدار آزادي تفكر و انديشه است و هر مكتبي كه ايمان و اعتمادي به خود ندارد، جلو انديشه و تفكر آزادي را ميگيرد. نایبرئيس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: البته آزادي و تفكر شرطي هم دارد و آن هم شرط صراحت و نداشتن نفاق است؛ شرط آزادي تفكر است و اگر دروغ و نفاق به ميان آید، آن وقت آزادي محدود ميشود. اين نماينده مجلس ادامه داد: بعد از انقلاب خيلي از بزرگان معتقد بودند از مجاهدین خلق چند نفر را در دولت موقت بياوريم و اينها را ساكت كنيم. در آن شرايط شهيد مطهري بود كه مقابل آنها ايستاد و اجازه نداد اين اتفاق رخ دهد و به همين دليل ايشان زودتر از همه ترور شد. مطهري تاكيد كرد: پس شهيد مطهري در اوايل انقلاب ميگويد، كرسي ماركسيسمشناسي بگذاريم و استاد ماركسيست كه خودش واقعا به خدا عقيده ندارد، درس بدهد و ما هم درس بدهيم، اين معني آزادي بيان است تا مردم فريب نخورند و حق انتخاب داشته باشند. وي گفت: پس شهيد مطهري ميگويد در حكومت اسلامي احزاب آزاد هستند. هر حزبي اگر عقيده غير اسلامي هم دارد، در ابراز عقيده خودش هم آزاد است، مشروط به اينكه فريبكاري نكند و با تابلو خودش بايد فعاليت كند. وي با تاكيد بر اينكه دين اسلام با شجاعت و صراحت با افكار و عقايد مختلف مواجه شده و باقي مانده است، تصريح كرد: اگر از همان اول ميخواستند مخالفان را بكشند و بگيرند و ببندند، امروز اثري از اسلام نبود.
انتهای پیام/