تاریخ : 17. خرداد 1404 - 8:02   |   کد مطلب: 38547
بهسازی معابر ۱۰۰ روستای کبودراهنگ با اعتبار اجتماعی
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در ادامه بازدیدهای میدانی خود، از روند آسفالت‌ریزی در روستای روعان بازدید کرد؛ پروژه‌ای که از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و شرکت‌ها تأمین اعتبار شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴، دکتر فتح‌الله توسلی نماینده مردم شریف شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با حضور در روستای روعان از توابع بخش مرکزی کبودراهنگ، از روند آسفالت‌ریزی معابر این روستا بازدید میدانی به عمل آورد.

این پروژه به‌عنوان بخشی از طرح بزرگ بهسازی و آسفالت معابر روستایی در سطح ۱۰۰ روستای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ در حال اجراست. دکتر توسلی در حاشیه این بازدید با اشاره به لزوم توسعه متوازن زیرساخت‌های روستایی گفت: با استفاده از ظرفیت‌های قانونی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها و صنایع، توانستیم اعتبارات لازم برای این طرح را در سال ۱۴۰۳ جذب کنیم و آن را به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای اجرا واگذار نماییم.

 طبق گزارشات رسمی، این پروژه شامل زیرسازی، جدول‌گذاری و آسفالت‌ریزی معابر روستاهاست که نقشی کلیدی در بهبود کیفیت زندگی روستاییان و تسهیل عبور و مرور ایفا می‌کند.

 توسلی همچنین خاطرنشان کرد که بهسازی معابر، ضمن افزایش رضایت‌مندی مردم، به ماندگاری جمعیت در روستاها و جلوگیری از مهاجرت نیز کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ اقدام نماینده بهار و کبودراهنگ در جذب اعتبارات از محل مسئولیت‌های اجتماعی برای اجرای پروژه‌های عمرانی روستایی، از جمله مصادیق بارز مدیریت منابع جایگزین دولتی در شرایط اقتصادی سخت کشور است.

این رویکرد، نشان از درک درست نماینده مردم از محدودیت‌های بودجه‌ای کشور و تمرکز بر روش‌های نوین تأمین مالی برای پروژه‌های توسعه‌ای دارد.

پوشش ۱۰۰ روستا در دو شهرستان، آن‌هم با اولویت راه‌های روستایی، یکی از بزرگ‌ترین اقدامات زیرساختی سال‌های اخیر در این منطقه است که می‌تواند الگویی برای سایر مناطق کم‌برخوردار کشور نیز باشد.

همچنین این نوع فعالیت‌های میدانی و نظارت بر حسن اجرای پروژه‌ها، بیانگر سبک مدیریتی فعال، مردمی و مبتنی بر حضور مستقیم نماینده در میدان عمل است.

انتهای خبر/وحید رستمی