تاریخ : 18. خرداد 1404 - 12:56   |   کد مطلب: 38554
اختلال در پخت نان و تعطیلی نانوایی‌های شهر؛ مشکلات تازه برای مردم
شهروندان شهرستان از تعطیلی یا پخت نامنظم نانوایی‌ها خبر می‌دهند که در شرایط گرانی اخیر برنج، مشکلات معیشتی مردم را دوچندان کرده است؛ درخواست پیگیری فوری از مسئولان مطرح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، طی تماس‌های مردمی و گزارش‌های ارسالی، بسیاری از شهروندان شهرستان از تعطیلی موقت یا پخت نامنظم نانوایی‌های سطح شهر گلایه دارند.

این وضعیت که در روزهای اخیر تشدید شده، باعث شده تا تامین نان مورد نیاز خانواده‌ها با مشکلاتی جدی روبرو شود.

یکی از شهروندان به نام آقای یعقوبی در تماس با این پایگاه خبری عنوان کرده است: مدتی است نانوایی‌های شهر پخت منظم ندارند و بعضی از آنها کلاً تعطیل شده‌اند و با توجه به گرانی‌های اخیر و بالا رفتن قیمت برنج، این موضوع موجب سخت‌تر شدن شرایط معیشتی مردم شده است.

این مشکل در حالی مطرح می‌شود که نان از اقلام اساسی سفره مردم به شمار می‌رود و کمبود یا بی‌نظمی در عرضه آن می‌تواند تاثیرات منفی قابل توجهی بر زندگی روزمره شهروندان داشته باشد.

مردم از مسئولان مربوطه انتظار دارند با حساسیت و جدیت به موضوع ورود کنند و ضمن بررسی علت تعطیلی‌ها یا ناپیوستگی در پخت، راهکارهای مناسبی برای رفع این مشکلات ارائه دهند تا بازار نان به روال طبیعی بازگردد و فشار بر خانواده‌ها کاهش یابد.

در پایان، پایگاه خبری تحلیلی کورنگ آمادگی دارد اخبار و گزارش‌های مردمی در حوزه‌های مختلف را منتشر کند و از مسئولان می‌خواهد پاسخگوی مشکلات مردم باشند.

انتهای خبر/وحید رستمی