تاریخ : 23. آبان 1404 - 22:55   |   کد مطلب: 38947
نشست نماینده بهار و کبودراهنگ با کبدی‌کاران
در نشستی صمیمی با حضور دکتر توسلی و جمعی از کبدی‌کاران کبودراهنگ، مهم‌ترین مشکلات زیرساختی، تجهیزاتی و حمایتی این رشته بررسی شد و نماینده مردم بر ضرورت توسعه و پشتیبانی جدی از ورزش‌های بومی‌–‌محلی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،صبح جمعه بیست‌وسوم آبان‌ماه ۱۴۰۴، جمعی از کبدی‌کاران شهرستان کبودراهنگ در فضایی صمیمی با دکتر توسلی، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، دیدار کردند. هدف این نشست، بررسی مسائل مربوط به توسعه ورزش کبدی، شنیدن دغدغه‌های ورزشکاران و ارائه راهکار برای پیشبرد این رشته در سطح شهرستان بود.

در آغاز جلسه، ورزشکاران و مربیان حاضر، وضعیت موجود ورزش کبدی در شهرستان را تشریح کردند. آن‌ها از کمبود سالن‌های اختصاصی، امکانات تمرینی ناکافی، مشکلات اعزام تیم‌ها به مسابقات ملی و بین‌المللی و نبود حمایت‌های پایدار سخن گفتند. همچنین، برخی از مربیان با اشاره به استعدادهای قابل‌توجه جوانان منطقه، خواستار توجه جدی‌تر مسئولان به این ورزش شدند.

دکتر توسلی در این نشست با قدردانی از تلاش‌ها و موفقیت‌های کبدی‌کاران، تأکید کرد که ورزش‌های بومی‌–‌محلی مانند کبدی، ظرفیت بالایی برای ایجاد نشاط اجتماعی، افزایش مشارکت جوانان و ارتقای هویت ورزشی منطقه دارند. او گفت: «پیگیری تقویت زیرساخت‌های ورزشی، بخشی از برنامه‌های ماست و افزایش حمایت از ورزشکاران کبدی را با جدیت دنبال می‌کنیم.»

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با اشاره به درخشش ورزشکاران این رشته در مسابقات مختلف افزود که هماهنگی با وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون کبدی و مسئولان استانی در دستور کار قرار دارد. وی قول داد که موضوعات مرتبط با تجهیزات، فضاهای تمرینی و حمایت‌های مالی را از مسیرهای قانونی پیگیری کند.

در پایان نشست، ورزشکاران از حمایت‌های پیشین دکتر توسلی از روند اعزام تیم‌ها به مسابقات جهانی قدردانی کردند و ابراز امیدواری نمودند که با ادامه این همراهی، مسیر توسعه کبدی در کبودراهنگ بیش از گذشته هموار شود.

انتهای خبر/وحید رستمی