به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، امروز دومین جلسه کارگروه تخصصی امور زیربنایی استان در سال 92 با حضور اعضای کارگروه تشکیل شد.
دستور جلسه امروز که در 12 بند تنظیم شده بود ابتدا در خصوص تقاضای اداره راه و شهرسازی شهرستان مبنی بر احداث انباری واقع در راه روستای کوزهگران توسط بخش خصوصی مطرح شد.
*احداث انباری در مسیر روستای کوزهگران بهار
اصغر شیری شهردار بهار با بیان اینکه اکثر اراضی شهرستان بهار فاقد سند هستند اظهار داشت: احداث یک واحد انباری در مسیر روستای کوزهگران با مشکل و معارض مواجه شده است.
وی ادامه داد: پروژه باید دوباره بررسی و مشکلات به صورت کارشناسی حل شود.
در ادامه خسرو سامری معاون امور عمرانی استاندار همدان تصریح کرد: پروژه احداث انباری در مسیر روستای کوزهگران بعد از اخذ مجوز از جهاد کشاورزی شهرستان میتواند اقدام به ساخت و ساز کند.
*الحاق روستاهای ازناو، نامیله و حاجیآباد به محدوده شهر ملایر
با توجه به ساخت و سازهای غیر مجاز در سه روستای ازناو، نامیله و حاجیآباد از توابع بخش مرکزی فرمانداری شهرستان ملایر تقاضای الحاق این سه روستا به محدوده شهر ملایر برای جلوگیری از گسترش حاشیهنشینی انجام شده است.
علیرضا امامی شهردار ملایر گفت: برای جلوگیری از گسترش حاشیهنشینی در این سه روستا باید یک شهرک قماری ایجاد شود.
در ادامه حسن ظفری مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همدان با تأکید بر اینکه باید با یک مدیریت واحد جلوی ساخت و سازهای غیر مجاز گرفته شود اظهار داشت: حاشیهنشینی در ملایر در مسیر این سه روستا در حال گسترش است.
وی افزود: با نظر فرمانداری ملایر برای کنترل ساخت و سازهای غیر مجاز موافقیم اما ایجاد شهرک اقماری مشکلاتی را به وجود میآورد که باید قبل از هر اقدامی مسائل را بررسی و مشکلات را حل کرد.
همچنین معاون امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به اینکه ساخت و ساز غیر مجاز در روستای ازناو بیداد میکند ابراز داشت: برای رفع مشکل ساخت و ساز غیر مجاز در این سه روستا باید راهکاری درست اندیشیده شود.
خسرو سامری اضافه کرد: برای بررسی مشکلات این سه روستا کمیتهای با حضور شهرداری ملایر، جهاد کشاورزی، فرمانداری و محیط زیست با محوریت دفتر فنی استانداری تشکیل شود.
وی بیان داشت: کمیته فنی باید موضوع دو روستای نامیله و ازناو به صورت الحاق به شهر ملایر و حاجیآباد با موضوع ایجاد شهرک مطالعه و بررسی کند و در جلسه آینده نتیجه به کارگروه گزارش شود.
معاون امور عمرانی استاندار همدان در ادامه با بیان اینکه در طرح مطالعاتی باید میزان سرانه و جمعیت این سه روستا را مد نظر داشت تصریح کرد: موضوع ساخت و ساز غیر مجاز در این سه روستا به معضلی برای شهر ملایر تبدیل شده و برخی رانتخواران و زمینخواران اراضی منطقه را به صورت غیر قانونی تفکیک کردند.
وی با اشاره به اینکه حواشی شهرهای بزرگ در حال توسعه هستند خاطرنشان کرد: شهرستان ملایر از تجربه همدان استفاده کند و تا دیر نشده برنامهای را برای جلوگیری از گسترش حاشیهنشینی اجرا کند.
*تعیین جانمایی سایت زباله در حریم شهر جدید حوراء
معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه زبالهها را بازیافت میکنند گفت: سایت جدید دفن زبالههای بهار و لالجین ظرفیت اضافه شدن زبالههای شهر حوراء را دارد.
سامری افزود: دفن بهداشتی زباله در حریم شهر حوراء فقط مربوط به شهر همدان نیست و جورقان، مریانج و لالجین را پوشش میدهد.
وی ادامه داد: سایت دفن زباله در زمینی به مساحت 156 هکتار از سال 62 مشخص و تعیین شده بود که با توجه به اجرای طرح احداث شهر جدید حوراء با جابجایی محل دفن زباله به سایت جدید موافق هستیم.
*اجرای طرح تولید دانهبندی شن و ماسه و آسفالت در اسکنان ملایر
در این جلسه بخش خصوصی درخواست اجرای طرح تولید دانهبندی شن و ماسه و آسفالت به مساحت 10 هزار متر مربع با 290 متر مربع زیر بنا را داشت که به علت داشتن معارض با این طرح مخالفت شد.
*اجرای طرح تولید آجر سفال واقع در حسینآباد ناظم ملایر
شرکت پارس سفال ماهان نیز تقاضای اجرای طرح توسعه تولید آجر سفال واقع در روستای حسینآباد ناظم را داشت که با موافقت کمیته فنی تصویب و به مرحله اجرایی رسید.
*اجرای تولید پروفیل آهنی باز و پوششهای فلزی ساختمانی در اسدآباد
شرکت کاویان سوله همدان متقاضی توسعه فضای تولید پروفیل آهنی باز و پوششهای فلزی ساختمانی در اسدآباد بود که با موافقت کمیته فنی تصویب شد.
*اجرای طرح تولید اکسید روی در روستای آقبلاق لتگاه بهار
بخش خصوصی درخواست اجرای طرح تولید اکسید روی به مساحت یکهزار متر مربع واقع در روستای آقبلاق لتگاه را داشت که با موافقت کمیته فنی تصویب شد.
معاون امور عمرانی با بیان اینکه اکسید روی آلاینده است گفت: همدان به دنبال صنعتی شدن با رعایت ضوابط است و ما نمیخواهیم مانند اراک دچار مشکلات زیستمحیطی شویم.
*اجرای طرح تولید انواع مبلمان منبتکاری شده روستای سید شهاب:
بخش خصوصی متقاضی اجرای طرح تولید انواع مبلمان منبتکاری شده به مساحت یکهزار متر مربع واقع در روستای سید شهاب را داشت که با موافقت کمیته فنی به تصویب رسید.
*احداث یک واحد مکانیزاسیون کشاورزی در روستای گوشه سعد وقاص نهاوند:
شرکت محمد زارعی نهاوند متقاضی احداث یک واحد مکانیزاسیون کشاورزی به مساحت 600 متر مربع واقع در روستای گوشه سعد وقاص نهاوند را داشت که با موافقت کمیته فنی به تصویب رسید.
*احداث مرکز اورژانس 115 در لالجین:
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار متقاضی تأمین سریع زمینی توسط شهرداری لالجین برای احداث مرکز اورژانس 115 بود که با توجه به تفکیک زمینها توسط شهرداری و اختصاص قطعه زمینی برای احداث اورژانس با موافقت کمیته فنی به تصویب رسید.
*احداث یک واحد مکانیزاسیون کشاورزی به درخواست شرکت صحرای سبز هارونآباد:
شرکت صحرای سبز هارون آباد متقاضی احداث یک واحد مکانیزاسیون کشاورزی به مساحت 400 متر مربع بود که با موافقت کمیته فنی به تصویب رسید.
*احداث یک واحد مکانیزاسیون کشاورزی به درخواست شرکت شوق باران بهاری:
شرکت شوق باران بهاری متقاضی احداث یک واحد مکانیزاسیون کشاورزی به مساحت یک هزار متر مربع واقع در روستای قباقتپه کبودراهنگ بود که با موافقت کمیته فنی به تصویب رسید.