تاریخ : 4. مرداد 1392 - 13:42   |   کد مطلب: 7063
امام جمعه کبودراهنگ قرار دادن حزب الله در لیست تروریستها را محکوم کرد
امام جمعه کبودراهنگ سکوت اتحادیه اروپا درمقابل جنایات اسرائیل غاصب و تروریست خواندن حزب الله لبنان را نشانه سیاستهای تبعیض آمیز و دوگانه اروپا دانست و اعلام کرد: حزب الله لبنان نماد مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی است وما قرار دادن حزب الله در لیست تروریستها را محکوم می کنیم.

ایشان تنها راه نابودی و به زانو در آوردن رژیم صهیونیستی را مقاومت دانست و گفت: اگر بخواهیم در مقابل دشمنان کوتاه بیاییم آنها از دشمنی خود دست بر نخواهند داشت.

امام جمعه کبودراهنگ در بخش دیگر خطبه های خود به کاهش قابل ‌توجه سطح آب‌های زیرزمینی در این شهرستان اشاره کرد و از مردم برای صرفه جویی در مصرف آب دعوت کرد و افزود: امروز شهرستان کبودراهنگ از خشکسالی رنج می‌برد و برخی روستاهای این شهرستان با مشکل جدی برای تأمین آب شرب روبروهستند.

حجت‌الاسلام «یوسف روحانی» در جمع نمازگزاران در مسجد جامع اين شهر با گرامی‌داشت سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) و روز اكرام ايتام، با تأكيد بر اينكه نبايد از بركات روزهای ماه مبارک رمضان غافل شد، اظهار داشت: مردم در ماه مبارك رمضان در کمک به نيازمندان و فقرا به امام حسن مجتبی(ع) اقتدا کنند.