تازه ترین مطالب

تاریخ : 7. شهريور 1394 - 9:33   |   کد مطلب: 19809
روزگاری ما هم اسلامی بودیم اما با هجمه غربی‌ها و عدم مقابله متولیان فرهنگی ذهن‌ها مسموم شد و رفتارها غربی، نام بی‌غیرتی را گذاشتند روشنفکری و کودکان به جای ائمه اطهار هیولاهای غربی را به عنوان الگوی زندگی انتخاب کردند.
بی‌غیرتی روشن فکری شد و پرنسس آمریکایی الگو!

به گزارش کورنگ به نقل از آناج: حال که فرهنگ این روزهای ایران رنگ و بوی دیگری به خود گرفته و در میان خانواده‌ها خودنمایی می‌کند تغییر افکار، نگرش‌ها و آداب زندگی هم به امری عادی تبدیل شده است، گویا کم کم دارد باورمان می‌شود که در حال تغییریم و دیگر همان‌ آدم قبل نیستیم.

چرا اسباب‌های امروزی هم کودکان را شاد نمی‌کند؟/تزریق انتقام جویی به جای محبت در ذهن کودکان

با به یاد آوردن همان دوران کودکی‌مان می‌شود به راحتی فهمید که دشمن کار خود را کرده است، بچه‌های نسل قدیم بازی‌هایی داشتند بدون اسباب بازی اما خوشحال بودند، حال کودکان نسل حدید با هزاران اسباب بازی هم شاد نمی‌شوند، از وقتی هیولاهای قهرمان غربی جای عروسک‌های دست دوز را گرفت کودکان هم ذهنیتشان به دنیا تغییر کرد.

حس انتقام جویی و خودنمایی جای محبت و کمک به دیگران را گرفت، کودکان روز به روز بزرگتر شدند تا به آنچه غربی‌ها برایشان الگو انتخاب کرده‌اند برسند، جلد دفترها شد پرنسس‌های آمریکا تا دختران قبل از اینکه با حضرت فاطمه(ص) آشنا شوند با پرنسس غربی آشنا شدند.

وقتی خیانت‌ و هنجار شکنی عادی می‌شود/کودکان غرب زده فردا مادر خواهند شد!

حجاب و حیا رخت از جامعه بست و روشنفکری ابزاری برای بی غیرتی مردها شد، خیانت‌ها و هنجارشکنی ها عادی شد چراکه غرب در قالب سینما و تلویزون چنین چیز‌هایی را ساده جلوه می‌داد، ابتدا مقدمات لازم را با نشان دادن کارتون‌های جذاب ولی هدف‌دار به کودکان آغاز کردند، گویا در غفلت متولیان فرهنگ خوب توانستند روی ذهن بچه‌ها کار کنند.

امروز همان بچه‌‌ها بزرگ شدند و اکنون خود مبلغ فرهنگ غربی در جامعه هستند، مادران غرب‌زده فردا کودکانی غربی خواهند داشت و این روال ادامه دارد، به راستی مشکل از کجاست.

نوش دارو، بعد از مرگ سهراب بهتر است یا پیشگیری؟

آیا ابزاری برای مبارزه نداریم و یا اشتیاقی برای مقابله، به راستی جذب کودکان اینقدر سخت است که اینگونه میدان مبارزه را رها کرده‌ایم، مشکلات اقتصادی را می‌توان حتی در شرایط بحرانی حل کرد اما مشکلات فرهنگی اگر از حد مرز بگذرد دیگر حل آن شاید ناممکن به نظر برسد.

چه چیزی باعث شده است که خانواده‌ها به سمت سریال‌های غربی روی آورند و زندگی آنها به کلی تغییر کند، آمار تاکنون نشان داده که تحول فرهنگی مشکلات زیادی را چون طلاق، اعتیاد، فحشا و سایر مشکلات اجتماعی را در پی داشته است، آیا پیشگیری بهتر نیست؟ صداوسیما و متولیان نمی‌توانند در امر گسترش فرهنگ اسلامی بیشتر از گذشته فعالیت کنند و با ایده‌های نو خانواده ها را جذب کنند.

متولیان فرهنگ اسلامی، کی بیدار می‌شوید!

زمانی با پخش سریال‌هایی چون یوسف پیامبر و سایر برنامه‌های خانوادگی آغشته به طنز خانواده‌ها جذب می‌شدند و همین امر باعث می‌شد آنان از سریال‌های هم زمان سایر رسانه‌های بیگانه که بی غیرتی و زندگی حیوانی را در جامعه ترویج می‌دهند چشم بپوشانند اما دیگر خبری از آن برنامه‌ها نیست و در مقابل فیلم‌های سینمایی داخلی نیز گاها با غربی‌ها همسو می‌شوند.

آیا این همه مشکلات ناشی از آسیب‌های فرهنگی برای بیداری مسئولین کافی نیست، بی بند و باری، عادی شدن روابط جنسی، گسترش ارتباط نامشروع، طلاق، اعتیاد، بی حجابی، تغییر کردارها و گفتارها تنها گوشه‌ای از عدم توجه به مسایل فرهنگی می‌باشند.

شاید دیگر وقت آن رسیده باشد که مسئولین از خواب بیدار شوند و با این جولان فرهنگ غربی در کشور مبارزه کنند. لازم است برای کار فرهنگی بیش از گذشته هزینه شود و با استفاده از ایده‌های نو و همگام با درخواست جامعه در جهت توسعه‌ی فرهنگ اسلامی کار شود.

انتهای پیام/ب

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت