تازه ترین مطالب

تاریخ : 29. دى 1394 - 16:22   |   کد مطلب: 21321
نخستین نشست بین المللی سبک زندگی و سلامت، فرهنگ و فضای مجازی در راستای موضوعاتی همچون چالش های اجتماعی و اخلاقی در روابط دوستی و خانوادگی در دانشگاه تهران برگزار می شود.
برگزاری نشست بین‌المللی سبک زندگی

به گزارش کورنگ به نقل از شبنم ها، دبیرخانه پیشبرد علم و فناوری در جهان اسلام مستقر در این دانشگاه، نخستین نشست بین المللی سبک زندگی و سلامت، فرهنگ و فضای مجازی را با هدف بررسی عوامل مختلف مرتبط باحوزه فرهنگ و فضای مجازی به ویژه فرصت ها و چالش های پیش روی کشورهای اسلامی روز چهارشنبه (30 دی ماه) برگزار می کند.

در این همایش که با همکاری مشترک دانشگاه تهران، کرسی فرهنگ و فضای مجازی، یونسکو و مرکز پژوهشی سیاست های فضای مجازی در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار می شود، اندیشمندان مختلف جهان به ویژه کشورهای اسلامی و همچنین سخنرانانی از ایران از جمله محمود واعظی وزیر ارتباطات و فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی حضور دارند.

با توجه به ضرورت و اهمیت مباحث مربوط به فضای مجازی و سبک زندگی سالم، یکی از مهم ترین اهداف نشست، تبیین نظریه ها، مفاهیم، مسائل و راه حل های مرتبط با فرهنگ و فضای مجازی در راستای تغییر در سبک زندگی سالم در پرتو دو فضایی شدن مسیر زندگی و همچنین تدوین گزارش توصیفی و سیاستی برای ظرفیت ها و مسائل مرتبط با فرهنگ و فضای مجازی برای مسئولان و سیاستگذاران کشور است.

مهم ترین موضوعات و محورهای مورد بحث در نشست عبارت از رسانه های اجتماعی و تحولات جدید در کشورهای اسلامی، دو فضایی شدن سبک زندگی و چالش های مرتبط با سلامت انسان، محیط زیست و ارتباطات اجتماعی، فضای مجازی، سبک زندگی و چالش های اجتماعی و اخلاقی در روابط دوستی و خانوادگی، توسعه اینترنت و فناوری های ارتباطاتی و اطلاعاتی، شکاف دیجیتال و سواد رسانه ای در کشورهای اسلامی و فرهنگ سایبری و تغییرات در نحوه تعامل بین فردی و بین فرهنگی افراد با یکدیگر در فضای مجازی است.
پروفسور اندرو فینبرگ استاد دانشگاه سیمون فریزر کانادا به عنوان سخنران کلیدی این همایش بین المللی است.

همچنین اساتید برجسته ای چون پروفسور سلمان سید، پروفسور جان اندرسون، دکتر محمد النواوی، دکتر سحر خمیس و دکتر مزمل حسین در این نشست به بیان نظرات خود خواهند پرداخت.

علاوه بر پروفسور سعیدرضا عاملی دبیر همایش، اساتید برجسته داخلی از جمله محسنیان راد، مسعود کوثری، مصطفی تقوی، سید حسن حسینی، محمد خوانساری و یونس شکرخواه به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

این همایش با حمایت معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و پژوهشگاه ارتباطات و اطلاعات وزارت ارتباطات برگزار می شود؛ همچنین مرکز ملی فضای مجازی، مرکز مطالعات و همکاری های علمی و بین المللی از برگزاری این نشست حمایت کرده اند.

دبیرخانه پیشبرد علم و فناوری در جهان اسلام در سال 1371 به پیشنهادˈمحمد عبدالسلامˈ اولین دانشمند مسلمان که جایزه نوبل فیزیک را دریافت کرد، در دانشگاه تهران تاسیس شد؛ شبکه دانشمندان جهان اسلام برای همکاری علمی و ارتباط بین دانشمندان مسلمان (ایرانی و غیر ایرانی) در دانشگاه تهران تشکیل شده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت