به گزارش سایت خبری تحلیلی کورنگ سرهنگ محمدعلی محمدی فرمانده انتظامی شهرستان کبودراهنگ درخصوص آسیب های فضای مجازی وبازیهای رایانه ای اظهارداشت: ارتباط از طریق فضای مجازی در سال های اخیر جایگاه قابل توجهی در بین نسل جوان جامعه ما پیدا کرده است و شبکه های اجتماعی در ابعاد مختلف زندگی افراد (فردی و اجتماعی) تأثیرگذار شده است و در شکل دهی به هویت نقش مهمی دارند.
وی در ادامه با اشاره به روش های صحیح استفاده از دنیای مجازی افزود:در حال حاضر اینترنت ابزاری مناسب برای توسعه ی افکار و اندیشه های بشری محسوب می شود به شرط آن که در راه صحیح استفاده شودوبا توجه به نقشی که درابعادمختلف زندگی دارد نمی توان آنرانادیده گرفت و افراد باید برای ورود به دنیای مجازی اطلاعات کافی در اختیار داشته باشند تا دچار مشکلات مالی و اجتماعی نشوند.
سرهنگ محمدی در خصوص بازیهایی که توسط بیگانگان تولیدمی شودو هیچگونه تطابقی با فرهنگ غنی ماندارندتصریح کرد: افزایش خشونت، ناامیدی و یأس، بیاحترامی به قانون، خودآزاری و دیگرآزاری مواردی است که بخشی از شیوع آنها در جامعه بازتابی ازاین بازیهای رایانهای است و این نشاندهنده اثرپذیری فضای حقیقی و فضای مجازی از یکدیگر است.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کبودراهنگ آموزش خشونت در سنین کودکی برای کودکان را مضر دانست و اضافه داشت:کودکان و نوجوانان ما از مسیر بازیهای رایانهای و آنلاین بهصورت ناخودآگاه در سنین حساس کودکی با در قرار گرفتن در شرایط کشت و کشتار بازی های رایانه ای دچار حساسیت های روحی و روانی خواهند شد.
وی بابیان اینکه خشونت بالای موجود در بازیهای آنلاین و رایانهای میتواند فرد را دچار اختلالات و مشکلات روانی حاد کندگفت:این بازیها خود مروج خشونت هستند؛ چراکه در طول بازی کودکان به راحتی افراد را میکشند و خون آنها را میریزند و این کلید راهیابی آنها به مرحله دیگر میشود. این خشونتها به امری عادی تبدیل و همین باعث افزایش نگرانیها شده است.
سرهنگ محمدی بااشاره به ورود بازی اینترنتی جدیدی به نام بازی نهنگ آبی که به کاربران خود که عمدتا نوجوانان هستند، خسارت های جانی وارد کرده و در نهایت آنهارا به خودکشی ترغیب میکند افزود: سنین نوجوانی یکی از پر چالش ترین دوره زندگی افراد بوده و به همین جهت باید مراقبت بیشتری را از فرزندان خود داشته باشیم. امنیت خانواده تنها با محافظت فیزیکی از فرزندان تامین نمی گردد و باید همواره رفتارهای آنان در فضای مجازی را نیز تحت نظر بگیریم. این بازی خصوصا برای آن دسته از نوجوانانی که با افسردگی مواجه شده و یا دارای رفتارهای خاصی هستند بیشتر قربانی گرفته و جذاب تر محسوب می گردد.
محمدی تاکید کرد:ارتباطات سالم در فضای مجازی و لزوم هوشیاری جوانان و خانواده ها نسبت به تهدیدات فضای سایبری در درجه ی نخست اولویت قرار دارد.
وی با هشدار به خانواده های ایرانی در جهت فراگیری فناوری های روز دنیا خاطر نشان کرد :پیشگیری از آسیب های اجتماعی و توجه والدین به رفتار فرزندان بسیار مهم می باشد و برای جلوگیری از هم پاشیدگی خانواده ها، والدین باید تا حدودی به فناوری های روز دنیا مسلط باشند و آگاه باشند که تغییر در رفتار فرزندان به معنای ایجاد تغییر در طرز فکر آنهاست و هنگامی که بنیان فکری و شخصیت آنها به صورت ناصحیح شکل گیرد، راه نفوذ شیادان به حریم خصوصی افراد و محیط امن خانواده باز می شود. لذا، چنانچه خانواده ها نسبت به شیوه های جدید ارتباط فرزندان خود آگاهی و شناخت کافی و لازم را داشته باشند، از انجام بسیاری از جرایم و ارتباطات پنهانی آنان جلوگیری به عمل می آید.
سرهنگ محمدعلی محمدی درخاتمه به والدین توصیه کرد والدین اوقات بیشتری با فرزندان در فضای بیرون از خانه بگذارنند به طوری که فرزندان از نظر عاطفی، احساس خلأ نکنند و جهت جبران این کمبود به فضای مجازی پناه نبرند.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما