به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از نافع، عبدالله گنجی امروز در جمع فعالان فرهنگی همدان، با بیان اینکه تلخترین مسئله در طول رهبری مقام معظم رهبری، همان فتنه 88 بود، اظهار کرد: داستان فتنه 88 همچنان زنده و ادامهدار است.
وی با بیان اینکه سند این موضوع، اظهارات یک ماه پیش محمدرضا خاتمی است که گفته ما از اصولگرایان شنیدهایم در سال 88، 8 میلیون تقلب رخ داده است، افزود: دفتر مقام معظم رهبری کتابی را با عنوان «فتنه تغلب»آماده کرده که در این کتاب به بخشهایی که رهبر معظم انقلاب در سال 88 و واقعه فتنه ورود کردهاند پرداخته و اشاره کرده است.
مدیر مسؤول روزنامه جوان گفت: هنوز در ذهن بسیاری از مردم در مورد چگونگی و چرایی فتنه 88 سوالات وجود دارند و بنده با پژوهشهایی که در این سالها با اسناد و مدارک موجود انجام دادهام میگویم که فتنه 88 یک طراحی آگاهانه و از قبل انجام شده علیه نظام بود.
وی به اردوکشی خیابانی دشمن در طول 6 ماه بعد از انتخابات اشاره و تصریح کرد: نتیجه این اردوکشی کشته شدن 45 نفر از 23 خرداد تا 9 دی 88 بود که 37 نفر در تابستان و 8 نفر در روز عاشورا کشته شدند.
این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه برای فتنه 88 چند ادعا وجود دارد، اضافه کرد: اولین ادعا مربوط به علی مطهری و افراد مانند او است که فتنه را واکنش طرفداران موسوی در مقابل مناظرات احمدی نژاد میدانند که احمدینژاد در مناظرات حرفهای زشت و تند زیادی زده، ولی این فرضیه باطل است زیرا شعارهایی که در خیابانها داده میشد مربوط به احمدینژاد نبود بلکه علیه نظام و ولایت بود.
وی فرضیه دوم را کمتحملی و بیظرفیتی موسوی مطرح کرد و گفت: در این فرضیه گفته شده چون به موسوی القا کرده بودند که برنده انتخابات است وقتی با فاصله زیاد شکست خورد تحمل نکرد و آن بیانیه را در 23 خرداد صادر کرده و تقلب را مطرح کرد و این بود شروع فتنه.
آنهایی که مدعی تقلب هستند سند و مدرکی ارائه دهند
گنجی با بیان اینکه عدهای هم دائم بر تقلب در انتخابات آن سال اصرار دارند، ادامه داد: تقلب آن هم با 11 میلیون و بدون سند و مدرکی از سوی این عده چگونه باید اثبات شود؟!
وی با تأکید بر اینکه این فتنه یک طراحی از قبل تعیین شده بوده تصریح کرد: این مطلب را با قاطعیت براساس اسناد موجود مانند صورتجلسه «راههای بررسی رسیدن به قدرت» که حزب مشارکت در 17 تیر ماه سال 87 انجام داده، می گویم که در این صورت جلسه 20 بار واژه انقلاب مخملی آمده است.
مدیر مسؤول روزنامه جوان با بیان اینکه انتخابات سال 88 تفاوتهایی با بقیه انتخابات داشت، خاطرنشان کرد: اول اینکه این انتخاب رنگی بود و موسوی رنگ سبز را وارد انتخابات کرد.
وی دومین تفاوت را سعی و تلاش طرفداران موسوی برای تلقین کلمه تقلب در میان جامعه مطرح کرد و گفت: از هشت ماه قبل انتخابات، زمزمه تقلب مطرح شد و مدعی شدند که باید کمیته صیانت از آرا تشکیل شود و در عید سال 88 رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز اول فروردین خود گفتند «اینکه برخی آقایان میگویند درانتخابات تقلب میشود منظور چیست؟»
گنجی ادامه داد: سومین علت تجمع شبانه مردم خصوصا جوانان در تهران و برخی شهرها تا صبح بود که رقص کنان شعارهای معنیداری میدادند، مثل اینکه «اگر تقلب بشه، ایران قیامت میشه» و «اگر تقلب نشه، موسوی برنده میشه»؛ این یعنی اینکه تنها یک راه وجود دارد و این شعارها دقیق و حساب شده بود.
وی تفاوت بعدی را القای پیروزی موسوی از یک ماه قبل از انتخابات دانست و گفت: این یعنی تحریک و تهیج مردم و زمینه را برای بعد از انتخابات آماده میکردند.
استاد سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: شب قبل از انتخابات موسوی در مقابل حداقل 30 میکروفون گفت که من برنده انتخابات هستم و خاتمی تکمیلکننده کار بعد از نتیجه انتخابات گفت که باید رفراندوم گذاشته شود تا مردم رأی را تأیید کنند.
وی با طرح این سوال که چه کسانی این انقلاب مخملی و فتنه را طراحی کردند، بیان کرد: طراحان، شورای سیاسی حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب بوده و بقیه اصلاح طلبان نقشی نداشتند.
گنجی با بیان اینکه کربی در فتنه 88 نقشی نداشته و بعد از آن به علت پایین بودن رأی خود به داستان فتنه پیوست، ادامه داد: البته کروبی خائن از طراحی خبر داشت و بدون اطلاع دادن به رقابت خود ادامه داد.
وی با اشاره به اینکه همیشه معنی انقلاب رنگی براندازی نیست، گفت: میرحسین موسوی در روز 21 خرداد که تبلغات ممنوع بود با خبرنگار هفتهنامه تایمز مصاحبه داشت و هرگز فکر نمیکرد که در ایران ترجمه میشود و در این مصاحبه میخوانید که خبرنگار بسیار حساب شده سوال میکند.
مدیرمسؤول روزنامه جوان با اشاره به سوالات خبرنگار خاطرنشان کرد: در سوال اول خبرنگار میپرسد اگر پیروز شوید برای اجرای دیدگاهتان با توجه به رهبر ایران چگونه عمل خواهید کرد؟ که موسوی با کلمات حساب شده میگوید:« تجمعات چشمگیر هفتههای گذشته احتمالا ماهیت ساختار قدرت را بنیادین دگرگون خواهد ساخت در واقع این کار با فشار بر رهبری اتفاق خواهد افتاد.»
وی با بیان اینکه چرا اصلاحطلبان از خاتمی گذشتند و روی موسوی سرمایهگذاری کردند، بیان کرد: موسوی دارای جرأت بود.
گنجی ادامه داد: در سوال دوم خبرنگار میپرسد اگر شکست بخورید به این جوانهای طرفدار خود چه میگویید؟ جواب میدهد: « پیام من به آنها قبلاً رسیده و تغییر از مدتی قبل آغاز شده و پیروزی در انتخابت بخشی از تغییر است و بقیه بخشها ادامه خواهد یافت و عقبگردی در کار نیست» و این جمله یعنی وجود یک سازماندهی از قبل انتخابات.
وی با اشاره به اینکه در هر دو صورت پیروزی و باخت موسوی اردوکشی خیابانی وجود داشته، تصریح کرد: نقشهها از قبل کشیده شده و طراحیها شفاف است.
9 دی یک حماسه مردمی و ماندگار در تاریخ ایران است
این استاد سیاسی دانشگاه علت ناکام ماندن فتنه را توضیح داد و گفت: یک دلیل مهم آن نقش جمعکنندگی رهبر بود و دشمن در این زمینه یک برداشت اشتباه از رهبر داشت که بعد از خطبه مهم رهبر دیگر جمعیت حاضر در خیابانها در حد چند هزار نفر بودند.
وی دومین علت ناکامی را فاصله زیاد رأی عنوان کرد و افزود: این موضوع را هم هرگز پیشبینی نکرده بودند که با فاصله 11 میلیون بازنده انتخابات شوند.
گنجی به حماسه 9 دی اشاره و اظهار کرد: در40 سال انقلاب حرکت و حماسهای مانند 9 دی نداشتهایم که مردم خودجوش و یکپارچه در سراسر کشور بیرون بیایند و از نظام و رهبر خود دفاع کنند.
وی حماسه 9 دی را یک معجزه خواند و گفت: 9 دی مخصوص مردم است و در تاریخ این کشور ماندگار شد.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما