تازه ترین مطالب

تاریخ : 13. اسفند 1397 - 19:39   |   کد مطلب: 31755
مدرس دانشگاه و کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه در تحقق گام دوم انقلاب باید به جوانان خصوصا جوانان تحصیل کرده توجه شود، گفت: با ورود صنعت به دانشگاه‌ها می‌توان علم را کاربردی و بومی کرده و در رفع معظل بیکاری جوانان قدم‌های بزرگی برداشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، علی درویشی امروز در گفت‌و‌گو با نافع با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تأکید رهبر بر موضوع جوانان خصوصا در حوزه  علم و پژوهش اظهار کرد: برای توجه به جمعیت گسترده قشر جوان کشور آن هم جوانان تحصیل‌‌کرده برای تحقق‌بخشی گام دوم انقلاب باید صنعت را پای دانشگاه بکشانیم تا هم علم و صنعت در کنار هم رشد کنند و هم معظل بیکاری رفع شود.

وی افزود: در کشور ما وقتی دانشجویی فارغ‌التحصیل می‌شود تازه به دنبال صنعت می‌رود که بتواند جوابگوی رشته‌ تحصیلی خود باشد لذا برای به کارگیری دانشجویان وزارت علوم باید به سمت شرکت‌های دانش بنیان و یا به سمت استارت‌آپ‌ها حرکت کند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه همه جوانان ما دوست ندارند استخدام دستگاه‌های دولتی شوند، گفت: بسیاری از دانشجویان به دنبال کارهای جدید و نو مانند استارت‌آپ‌ها هستند و تنها حمایت مسؤولان وزارتخانه‌ها به ویژه وزارت علوم و صنعت، معدن و تجارت را می‌خواهند.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌هایی دیجی‌کالا، شیپور و یا دیوار توسط جوانان ایجاد شده، تصریح کرد: جای خالی صنعت در دانشگاه را حس می‌کنیم به طوری که در کشورهای توسعه‌یافته بخش صنعت در دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌‌های مجهز ایجاد کرده و هزینه تحقیقات را می‌دهد و به همین ترتیب غول‌های بزرگ صنعتی در آن کشورها شکل گرفتند.

درویشی با بیان اینکه در دانشگاه تهران و یا شریف این اتفاق در مقیاس بسیار کوچک رخ داده، ادامه داد: اما می‌توان در همین دانشگاه بوعلی همدان که ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد این اتفاقات مهم را محقق کرد.

وی تصریح کرد: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها باید صنعت به صورت جدی وارد شود تا افراد بتوانند ایده‌های خود را پرورش دهند.

این استاد دانشگاه و کارشناس فضای مجازی با اشاره به اینکه اگرچه رتبه اول رشد علمی را داریم  اما در حوزه بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز جایگاه خوبی ندارند، ادامه داد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی یا شغل مناسبی پیدا نمی‌کنند و یا به شغلی تن می‌دهند که مطابق با رشته تحصیلی آنان نیست.

وی با بیان اینکه مجموعه دانشگاهی ما باید به صورت خودجوش تولیدکننده باشند، خاطرنشان کرد: تولید علم بر دو اساس سرفصل‌های دانشگاهی و یا ابتکاری توسط اساتید صورت می‌گیرد که باید در این حوزه جنبش و جوش بیشتری ایجاد کرد.

درویشی با تأکید بر اینکه باید ایده‌ها را با دانشجویان مطرح کرده و به سمت ایده‌پردازی حرکت کنیم، تصریح کرد: خروجی این اتفاق می‌تواند به یک شرکت دانش‌بنیان تبدیل شود پس در این مسیر باید از درجا زدن خودداری کرد.

انتهای پیام/رستمی

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت