تازه ترین مطالب

تاریخ : 10. اسفند 1399 - 12:34   |   کد مطلب: 35006
پوشیدن لباس نو در نوروز از گذشته بین همه ایرانی ها رواج دارد یعنی چه فقیر و چه غنی سال جدید را با لباس نو شروع می کنند این یکی از سنت های قدیمی ایرانیان است که فقیر و غنی نمی شناسد و همه سعی در نو کردن لباس دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، بازار راکد پوشاک این روزها هم صدای فروشندگان را در آورد و اینکه کمتر کسی به نو کردن لباس عید می پردازد.

نو عید کردن لباس های عید یکی از آداب و سنت هایی است که معمولا ایرانی ها در آستانه سال نو انجام می دهند و معمولا پدر و مادرها، بچه ها را به گرفتن لباس نو در عید وعده می دهند اما گویا امسال از لباس نو در بیشتر خانواده ها خبری نیست.

مغازه کفش فروشی را دیدیم که پدر خانواده ای در حال امتحان کردن کفش برای سه فرزندش بود، کفشی که بیشتر حالت تزیینی داشت و مواد اولیه گرانی چون چرم و غیره در آن به کار برده نشده بود اما قیمت بالایی داشت.

شاید خرید یک کفش برای پدر این خانواده ممکن بود اما حالا خرید سه کفش برای فرزندانش او را دچار شک و تردید کرده بود و به هر بهانه ای ایرادی از کفش می گرفت و در نهایت اصرار فرزندان دست خالی از مغازه خارج شدند.

از آن سو قیمت مانتو شلوار و پوشاک پشت ویترین ها با قیمت هایی که روی آنها درج شده باور کردنی نیست و یک مانتوی معمولی با دوخت متوسط به قیمت ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان به فروش می رسد.

قیمت مواد اولیه چندین برابر افزایش یافته است

حجت ناصری، رئیس اتحادیه پوشاک در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: افزایش قیمت در تمام صنف ها را داشتیم و به طبع در پوشاک هم داریم.

وی افزود: قیمت مواد اولیه چون دوک سرزیپ و غیره چندین برابر افزایش یافته است، بنابراین طبیعی است که قیمت پوشاک هم افزایش یابد.

ناصری عنوان کرد: فروشندگان سعی در فروش اجناس خود دارند چرا که اگر لباسی به فروش نرود برای سال آینده از مد افتاده و کمتر خریداری سمت آن می رود، بنابراین فروشندگان سعی می کنند با کمترین قیمت جنس خود را به فروش برسانند.

انتهای پیام/ص

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت