به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ،حمایت بی چون و چرای دولت سیزدهم از رونق تولید، حذف موانع و جبران کم و کسریهای صنایع و کارخانجات نقشه راهی است که استاندار همدان برای تیم اقتصادی اش ترسیم کرده است تا واژههای «تعطیلی» و «بیکاری» از فرهنگنامه اقتصادی همدان خط بخورد.
اینها موضوعاتی است که در رابطه با استاندار جدید همدان مطرح میشود؛ روندی که نه تنها باید در آن شاهد حمایت از تولید باشیم بلکه باید تحقق شعار امسال یعنی «تولید، پشتیبانی و مانع زدایی» را نیز در لحظه لحظه آن لمس کنیم.
اما از سویی میبینیم که به گفته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، در استان همدان با تعطیلی ۸۰۰ واحد تولیدی روبرو هستیم.
حجت الاسلام احمدحسین فلاحی با بیان اینکه از این تعداد ۵۵ واحد تولیدی را بانکها به زمین زدهاند؛ یکی از اصلی ترین موانع را بانکها عنوان کرده است.
کارخانه خوراک دام در شهرستان کبودراهنگ چند روزی است در مسیر تعطیلی قرار گرفته است؛ روندی که نه تنها تعطیلی تولید را رقم زده است بلکه دامداران را هم با مشکلاتی روبرو کرده است.
تمام جوانی را برای این کارخانه گذاشتهام
سیدمجید میرمعینی در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: روزی که کارخانه خوراک دام را احداث کردم، ۲۵ ساله بودم و حالا ۴۵ ساله هستم، تمام جوانی را برای این کارخانه گذاشتهام.
مدیرعامل کارخانه خوراک دام معینی با بیان اینکه بعد از این همه سال کارخانه داری، دامپزشکی ۵۸ ایراد از ما گرفته است؛ عنوان کرد: نامه ما را به دادستانی دادهاند و دادستان نوشته که کارخانه را پلمب کنید.
وی ادامه داد: پیش دادستان رفتم و با او راجع به این ۵۸ مورد صحبت کردم، چراکه این ۱۰ مورد آن تنها به نظافت، ۴ مورد آن مربوط به تهویه هوا و چنین مواردی بود؛ در نهایت این موارد پس از دو تا سه روز به ۱۱ مورد رساندند، سپس ۶ مورد شد تا در نهایت هیچی از آن نماند.
این تولید کننده خوراک دام و طیور با بیان اینکه اگرچه کارخانه پلمب نشد اما همین روند باعث شد تا یک دوره به ما نهاده تعلق نگیرد، خاطرنشان کرد: زمانی که باید نهاده دریافت میکردیم، این ماجراها رخ داده بود و به ما نهاده ندادند؛ همین موضوع باعث شد که کار ما به تعطیلی بکشد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر، کارخانه تعطیل شده است، اضافه کرد: الان با این تعطیلیها شاهدیم که مردم هم لنگ خرید محصول ما هستند و حتی به فرمانداری، بخشداری و اداره جهادکشاورزی هم رفتهاند و اعتراض خود را اعلام کردهاند.
در این خصوص، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه باید در دورانی که دامداران و فعالین عرصه طیور به خوراک نیاز دارند، تمامی کارخانجات مربوطه در این عرصه وارد کار شوند و پای کار باشند، عنوان کرد: در این واحد که در شهرستان کبودراهنگ وجود دارد نیز باید این روند دنبال میشد.
منصور رضوانی جلال با بیان اینکه در این وانفسا که مردم به نهادهها نیاز دارند، نباید این واحد اقدام به تجمیع نهادهها کند، اظهار کرد: اگر این کارخانه به سبب مسائلی که وجود داشته است، از دور گرفتن نهادهها نیز در این ماه جا مانده باشد، پیگیری میکنیم که سهمیه مربوطه به آن اعطا شود.
وی در پاسخ به اینکه «جا ماندن این واحد از این روند موجب بیکار شدن نیروی کار آن و توقف تولید شده است، آیا برای این روند برنامهای دارید یا خیر؟» گفت: باید تمامی نهادههایی که به این چنین واحدهایی تخصیص پیدا میکند وارد چرخه شود تا در استان با مشکل خوراک دام روبرو نباشیم، برای واحد مذکور نیز سهمیه دنبال میشود و به مرور باز هم سهمیه مورد نظر به آن واگذار خواهد شد.
این در حالی است که با همین روند، نه تنها چرخ تولید در حوزه مهمی که با صنعت دام و طیور در ارتباط است، بی حرکت مانده بلکه این تعطیلیها با بیکاری نیروی کار مستقیم و غیرمستقیم این عرصه نیز روبرو و تولیدکننده را دلسرد کردهایم!
حال باید گفت در این روزگار اگر نمیتوانیم تسهیلگر تولید و اشتغالزایی باشیم، حداقل مانعی پیش روی تولید و اشتغالزایی در «کبودراهنگ» نباشیم.
دیدگاه شما