به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، سردار غلامعلی ابوحمزه در نشست شورای معاونین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با بیان اینکه معروفات را در سطح استان با هشت اولویت پیگیری میکنیم اظهار داشت: محورهای اصلی پیگیری فریضه معروفات در استان شامل خانواده، آموزش و پرورش، دانشگاه، ادارات و کارخانجات، اصناف، تشکلهای مردمی و هیئتهای مذهبی است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامههای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان پیگیری موضوع کارهای پژوهشی در راستای ترویج فرهنگ فریضه معروفات است و باید در این راستا از ظرفیتهای موجود در حوزههای علمیه و دانشگاهها استفاده کرد.
فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان در ادامه با اشاره به اینکه در کمیت موضوع معروفات مشکلی نداریم بیان داشت: ما بیشتر باید به کیفیت و تأثیرگذاری برنامههای ترویج فرهنگ تذکر لسانی و فریضه معروفات در جامعه بپردازیم.
وی افزود: با آموزش 100 هزاری نفر باید در عالم واقع زمینه تحول را در سطح استان شاهد باشیم که این آموزشها در ترویج فرهنگ معروفات چقدر تأثیر گذاشته و اگر این مسئله محقق نشده پرداختن به کیفیت نیاز است.
ابوحمزه در ادامه با اشاره به اینکه در سطح استان بیش از 3 هزار و 500 رده بسیج فعالیت میکنند خاطرنشان کرد: میتوان با استفاده از ظرفیت بسیج ارتباط منطقی و عقلایی با برنامههای ستاد و شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در شهرستانها برای پیشبرد برنامهها برقرار کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در کنار تذکر لسانی به عنوان فرهنگی همگانی نباید از مباحث فساد غافل شد گفت: تا وقتی که با ریشههای فساد به صورت قوی برخورد نکنیم تذکر لسانی نتیجهبخش نخواهد بود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان در ادامه بزرگترین معروف سه ماه اول سال را ایجاد حماسه سیاسی دانست و تصریح کرد: حضور یکپارچه و گسترده مردم در انتخابات خلق حماسه سیاسی و معروف بزرگ سال است.
وی اضافه کرد: اگر در دورههای قبل انتخابات حضور 85 درصدی داشتیم برای ایجاد حماسه سیاسی این حضور باید بیشتر شود و مردم در انتخابات مشارکت گستردهای داشته باشند.
ابوحمزه در پایان گفت: سپاه و بسیج در انتخابات وارد مصداقها نمیشود و فقط تشویق مردم به حضور حداکثری در انتخابات، ایجاد امنیت همهجانبه، کمک به دستگاههای اجرایی و معرفی معیارها و ملاکهای اصلح را انجام خواهد داد.
دیدگاه شما