تازه ترین مطالب

تاریخ : 31. ارديبهشت 1392 - 11:04   |   کد مطلب: 5838
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان گفت: برخی افراد مواضع و حرف‌های خود را به سپاه منتسب می‌کنند در صورتی که نظرات و مواضع سپاه کاملاً روشن و مشخص است.

به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، سردار غلامعلی ابوحمزه ظهر امروز در نشست خبری با رسانه‌های استان با بیان اینکه عملیات بیت المقدس از 10 اردیبهشت سال 61 به مدت 24 روز تا سوم خرداد در سه مرحله انجام شد اظهار داشت: عملیات بیت المقدس و سوم خرداد فصل‌الخطاب و بیت‌الغزلی در مجموعه عملیات‌های رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس است.

وی ادامه داد: از 31 شهریور سال 59 که عراق جنگ را به جمهوری اسلامی تحمیل کرد تا سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر ما با ارتش عراق در حال جنگ بودیم اما با پیروزی در عملیات بیت المقدس جنگ با عراق تمام و با کل استکبار جهانی آغاز شد.

فرمانده سپاه انصار الحسین(ع) همدان افزود: با توجه به اینکه با انجام موفقیت‌آمیز عملیات بیت‌المقدس و از کار افتادن ماشین جنگی عراق شرایط جدیدی در جنگ به وجود آمد.

*کشته شدن 15 هزار عراقی در عملیات بیت‌المقدس

وی در ادامه در عملیات بیت‌المقدس تعداد 15 هزار نفر از نیروهای عراقی کشته شدند بیان داشت: در این عملیات تعداد 20 هزار نفر از عراقی‌ها به اسارت رزمندگان اسلام در آمدند و بسیاری از مناطقی که در اشغال ارتش عراق بود را باز پس گرفتیم.

ابوحمزه تصریح کرد: بعد از اینکه عراق در عملیات بیت‌المقدس شکست خورد و ماشین جنگی او از کار افتاد با هماهنگی کشورهای غربی گروه‌های از کشورهای اسلامی به ایران آمدند و موضوع صلح را مطرح کردند.

وی گروه‌های صلحی که از طرف استکبار به ایران آمدند شروطی را تعیین کردند اضافه کرد: آنها شروطی مبنی بر اینکه دو کشور ایران و عراق در هر جائی از مرز که مستقر شدند بمانند و آتش‌بس بین دو کشور برقرار شود را مطرح کردند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان ابراز داشت: امام راحل با توجه به شرایط ایجاد شده بعد از عملیات بیت المقدس سه شرط که هر دو کشور به مرزهای بین المللی بازگردند، متجاوز و آغاز گر جنگ مشخص شود و میزان خسارت تحمیل جنگ به ایران تعیین و پرداخت شود را مطرح کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه هیئت‌های صلح شرایط امام را نپذیرفتند و جنگ ادامه یافت تصریح کرد: اما بعد از گذشت هشت سال از جنگ همان مبنا و معیارهای که امام راحل در مذاکرات صلح مطرح کرده بود مبنای قطعنامه 598 شورای امنیت ملل متحد در سال 67 شد.

ابوحمزه ادامه داد: با هوشمندی، آینده‌نگری و دقت نظر امام راحل در مذاکرات صلح و دیدگاه‌های نظام اسلامی محور صلح بین ایران و عراق در قطعنامه 598 شورای امنیت قرار گرفت.

*بعد از عملیات بیت‌المقدس، تمام دنیا علیه ایران بسیج شد

وی در ادامه با اشاره به اینکه بعد از عملیات بیت‌المقدس همه نیروهای ناتو با محوریت امریکا، کشورهای عضو ورشو با محوریت شوروی و شورای همکاری خلیج فارس پشت سر صدام ایستادند، خاطرنشان کرد: ایران اسلامی بعد از این تاریخ مظلومانه و غریب جنگ را ادامه داد و حتی سیم خاردار هم به ما نمی‌دادند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان در ادامه به عوامل پیروزی ایران در برابر عراق و استکبار جهانی در دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: آنچه که ما را در بیت‌المقدس و جنگ تحمیلی پیروز کرد ایمان، ایثار، فداکاری، اطاعت از امام راحل و حضور یکپارچه مردم برای حفاظت از کیان جمهوری اسلامی ایران بود.

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی در عملیات بیت‌المقدس برخی از نیروهای ما به لبنان رفتند گفت: نیروهایی که به لبنان رفتند می‌خواستند با اسرائیل بجنگند اما امام خمینی به آنها فرمود که راه قدس از کربلا می‌گذرد و باید ما مسئله خود با عراق را حل کنیم.

ابوحمزه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه عملیات بیت‌المقدس شرایطی را ایجاد کرد که ایران به سمت خلاقیت و ابتکار در جنگ حرکت کرد افزود: در طول شش سال جنگ بعد از سوم خرداد از تجارب و ظرفیت‌های ارزشمند عملیات بیت‌المقدس استفاده کردیم.

وی ادامه داد: بعد از عملیات بیت‌المقدس گروه‌های مبارز و نهضت‌های آزادیبخش مانند حماس حزب‌الله لبنان از این عملیات و جنگ هشت ساله ایران و عراق الگو گرفتند و حاصل آن را در جنگ 22 روزه، 22 روزه و هشت روزه مشاهده کردیم که ارتش عراق به عنوان چهارمین ارتش جهان در مقابل نیروهای مقاومت شکست خورد.

*ایران الگوی بیداری اسلامی

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان به موضوع سوریه اشاره کرد و بیان داشت: در سوریه هم نیروهای مردمی بعد از گذشت 26 ماه مقاومت از دفاع مقدس ایران الگو گرفتند و طبق آخرین اطلاعات از 28 کشور بیش از 40 هزار مزدور به سوریه اعزام شدند.

وی اضافه کرد: کشورهای ترکیه، عربستان، قطر، امارات با هدایت‌های امریکا و استکبار به دنبال جابجایی قدرت در سوریه هستند و با توجه به اینکه مقاومت مردمی در برابر توطئه آنها با الگوگیری از دفاع مقدس اجازه به نتیجه نرسیدن را در موضوع سوریه نداد استکبار به دنبال راه چاره سیاسی با حضور ایران است.

ابوحمزه در ادامه با بیان اینکه بیداری اسلامی در 14 کشور شکل گرفته افزود: برخی از این کشورها پیروز شدند و در بعضی از این کشورها در حال انجام است که همه آنها از ایران اسلامی الگوگیری کردند.

وی به چهار محور اصلی بیداری اسلامی اشاره کرد و اذعان داشت: اسلام، مردم، مقابله با استکبار و اعتماد به نفس و فداکاری چهار محور اصلی بیداری اسلامی است.

*اعزام 18 هزار نفر به مرقد امام(ره)/ظرفیت 30 هزار نفر است

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هر سال بیش از 2 میلیون نفر به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند افزود: از استان همدان نیز تعداد 18 هزار نفر با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی به مرقد امام خمینی اعزام خواهند شد، البته ظرفیت اعزام 30 هزار نفر را داریم.

وی در ادامه با بیان اینکه سپاه و بسیج پنج کار اصلی را در انتخابات به عهده دارد گفت: حضور حماسی، بیان معیارهای اصلح، تبیین مطالبات مقام معظم رهبری در موضوعات مختلف در انتخابات، پاسخ به سوالات و ابهامات جامعه، کمک به دستگاه‌های اجرایی در برگزاری انتخابات و ایجاد امنیت همه‌جانبه و باثبات در کنار دستگاه‌های دیگر پنج راهبرد سپاه و بسیج در انتخابات است.

ابوحمزه افزود: سپاه به هیچ عنوان وارد مصداق‌ها در انتخابات نمی‌شود و حتی بسیج در زمان مأموریت خود وارد مصداق‌ها نخواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از بازنشستگان سپاه که در امور انتخابات و تبلیغات وارد شدند چون در اختیار سپاه نیستند به اختیار خود فعالیت می‌کنند و این موضوع در بقیه ادارات و دستگاه‌ها هم وجود دارد که بازنشستگان آنها به اختیار خود در انتخابات شرکت می‌کنند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان به برنامه‌های سوم خرداد اشاره کرد و یادآور شد: برنامه‌های متنوع و مختلف فرهنگی، ورزشی و هنری که بیش از 2 هزار برنامه است در سطح استان برگزار می‌شود و مهم‌ترین برنامه‌ها در راستای نهضت روشنگری و بصیرت افزایی جامعه برای حضور گسترده در انتخابات است.

وی ادامه داد: بصیرت‌افزایی، ارتقاء معنویت، معرفت و مهارت‌افزایی چهار مأموریت اصلی سپاه برای مقابله با تهدید نرم، تهدید نیمه‌سخت و سخت در راستای توان‌بخشی داخلی در طول ایام سال است.

*قانون فصل‌الخطاب است

ابوحمزه با بیان اینکه قانون و تبعیت از ولایت فصل‌الخطاب است بیان داشت: اگر صلاحیت کاندیدایی از سوی شورای نگهبان برای دوره یازدهم ریاست جمهوری احراز نشد به این معنی نیست که در نظام جایی ندارد بلکه او می‌تواند در پست دیگری انجام وظیفه کند.

وی اضافه کرد: طرفداران کاندیداها با توجه به اینکه در ستادهای انتخاباتی فعالیت کردند در صورتی که نامزد مورد نظر آنها مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفت حرکات خارج از قانون انجام ندهند تا وحدت، انسجام و امنیت خوبی که در استان حاکم است خدشه‌دار شود.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان افزود: هر کس که بیشترین رأی را در انتخابات کسب کرد رئیس جمهور همه مردم است و شخص رئیس جمهور طبق وظایف قانونی خود باید عمل کند.

وی در پایان با اشاره به اینکه برخی افراد مواضع و حرف‌های خود را به سپاه منتسب می‌کنند ابراز داشت: نظرات و مواضع سپاه کاملاً روشن و مشخص است و فصل‌الخطاب نظرات سپاه موارد مطروحه از سوی فرماندهی است.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت