تاریخ : 16. بهمن 1392 - 17:05   |   کد مطلب: 10874
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: 30 واحد پرورش قارچ خوراکی با تولید سالانه حدود سه هزار تن در این استان فعال است.

به گزارش کورنگ، ˈحجت الله شهبازیˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شهرستان های همدان، بهار، ملایر، کبودرآهنگ و نهاوند سهم بسزایی در تولید قارچ استان دارند.

وی اضافه کرد: مطابق برنامه پنجم توسعه ظرفیت تولید قارچ این استان باید به دو برابر افزایش یابد.

وی اظهار داشت: در این رابطه زمینه استفاده از منابع دولتی اعم از زمین، آب و تسهیلات بانکی در زمینه تولید قارچ فراهم شده و علاقمندان می توانند در صورت تمایل برای احداث پروژه تولید قارچ از این امکانات بهره مند شوند.

شهبازی بیان کرد: با توجه به اینکه تولید قارچ در هر فضای سرپوشیده و دارای آب و برق امکان پذیر است بنابراین بهتر است که تولید قارچ از محل های کوچک یا محیط های خانگی با کمترین هزینه شروع شود، تا ضمن آشنایی با روش های پرورش بتوان به تدریج تولید به صورت صنعتی را گسترش داد.

وی اضافه کرد: واحد های اشتغال خانگی می توانند سالانه پنج تا 10 تن قارچ تولید کنند، که با توجه به نحوه مدیریت و سطح تولید آن می توانند درآمد قابل توجهی را نیز کسب کنند.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت