تازه ترین مطالب

تاریخ : 1. مهر 1391 - 18:37   |   کد مطلب: 1146
تيم فوتبال مهر همدان نماينده استان در ليگ دسته سوم كشور از 14 مهر‌ماه رقابت‌هاي خود را شروع مي‌كند. اين تيم خصوصي با مشكلات فراواني دست و پنجه نرم مي‌كند و مشكلات مالي، اين تيم را آزار مي‌دهد.

به گزارش کورنگ به نقل از همدان پیام مصطفي اميري‌نيك صاحب و همه كاره تيم از جيب خود تيم را ساپورت مي‌كند و دستش از كمك‌هاي دولتي كوتاه است.

مهر چند سالي است كه در ليگ باشگاه‌هاي همدان فعاليت دارد و با عشق تعدادي از علاقه‌مندان به حيات خود ادامه مي‌دهد. اين تيم سال گذشته در رقابت‌هاي استاني موفق شد حريفان داخلي را پشت سر بگذارد و قدم به رقابت‌هاي كشوري بگذارد حضور در ليگ 3 اولين تجربه اين تيم است و متولي مهر به دنبال كسب نتايج آبرومند مي‌باشد.

حضور بخش خصوصي در ورزش مشكلاتي را به همراه دارد و تيم بدون پشتوانه مهر مشكلاتش دو چندان است.

اميري‌نيك آنقدر توان مالي ندارد كه تيم را حمايت كند و حضور در چنين مسابقاتي هزينه‌هاي بالايي دارد. اميد است مسئولان دستگاه ورزش دست اين تيم را بگيرند، اما چاره كار در اين است كه هيأت فوتبال براي تيم‌هاي ليگي خود شرايطي را تعريف كند.

تيم‌هاي حاضر در ليگ برتر استان بايد از نظر مالي حمايت شوند تا هنگام حضور در مسابقات كشور با چنين مشكلاتي روبرو نشوند. اينكه مديريت مهر علاقه وافري به تيم‌داري دارد حرفي نيست، اما حضور در مسابقات پر هزينه ليگ شرايط و امكانات خاص خود را دارد. اينكه بازيكنان بدون دريافت وجه فوتبال بازي مي‌كنند جاي بسي خوشحالي است، اما رقابت در ليگ و رفت و برگشت به شهرستان‌ها آنها را خسته خواهد كرد و هر آن احتمال پا پس كشيدن را دارند.

حضور مهر در ليگ 3 را به فال نيك مي‌گيريم و اميدواريم دستگاه‌هاي دولتي دست اين تيم را بگيرند و با حمايت مالي اجازه نفس كشيدن در ليگ را به اين تيم نوپا بدهند.

اميري‌نيك براي هدايت تيم مهر حسين سبزيان يكي از مربيان خوب همدان را معرفي كرده است و تقي حامدي نيز وي را در امر هدايت ياري مي‌كند. تيم مهر زمين تمرين مناسبي ندارد و در ورزشگاه‌هاي ملت و كارگران تمرين مي‌كند. بازيكنان جوان اين تيم تمرينات خوبي را سپري مي‌كنند و از انگيزه بالايي برخوردارند.

اين تيم چند بازي تداركاتي انجام داده است و با تيم الوند، شهرداري، شهيد اميني و نوروز بوكان بازي كرده و قرار است امروز نيز توان خود را مقابل ذخيره‌هاي پاس محك بزند.

تيم مهر 14 مهر‌ماه اولين بازي رسمي خود را در همدان مقابل تيم بهمن ايلام انجام مي‌دهد.

اميري‌نيك كه قصد دارد خود سرپرستي تيم را به عهده بگيرد به خبرنگار ما گفت: تيم جوان و خوبي دارم و اگر مشكلات مالي بر ما غلبه نكند مي‌توانيم نماينده شايسته‌اي براي استان باشيم.

وي از مسئولان دستگاه ورزش و ارشد استان خواست تا اين تيم را زير چتر حمايتي خود قرار دهند و زمينه‌ساز رشد جوانان باشند.

اميري‌نيك هنوز پر انرژي و با انگيزه است و با عشق و علاقه براي شروع مسابقات لحظه‌شماري مي‌كند. تيم مهر همدان در ليگ دسته سوم كشور با تيم‌هاي شهرداري صحنه، شهرداري كامياران، دام و طيور روانسر، آذرباتري اروميه، شهرداري نقده، بهمن ايلام و يك تيم ديگر كه هنوز نامش مشخص نشده در گروه سوم رقابت‌ها همگروه است.

 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب