به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس، ظهر امروز با حضور تنی چند از مسئولان از زحمات علی زارعی تقدیر و یوسف سعیدی به عنوان مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار معرفی شد.
امام جمعه بهار در این مراسم با بیان اینکه مسئولیتها در نظام اسلامی گذراست و فرصتی به عنوان خدمتگزاری است، افزود: این مسئولیت در سنگر آموزش و پرورش به عنوان زیربنای توسعه بسیار سنگینتر است.
حجتالاسلام حبیبالله حاتمنیا ادامه داد: کارآیی و اثربخشی در سایه تعامل مجموعه میسر است و برنامه محوری نیز از مهمترین مسائلی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: خداوند رحمت کند بندهای را که محدوده، وظیفه و جایگاه و ظرفیت خود را میداند و از حد خود تجاوز نمیکند چراکه در غیر این صورت با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.
در ادامه نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: تغییر به عنوان سنت الهی و امری عادی و قابل پیشبینی است.
محمدعلی پورمختار ادامه داد: مهم نیست با چه عنوانی خدمت میکنیم بلکه مهم این است در عرصههای مختلف رضای خداوند را با خدمت به خلق جلب کنیم.
وی ادامه داد: بیشتر مشکلات مطرح شده در آموزش و پرورش مادی است، این در حالی است که غفلت بزرگ آموزش و پرورش در کل کشور مربوط به کیفیت آموزش است که باید متحول شود.
*سفر وزیر آموزش و پرورش به بهار و کبودراهنگ
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس با بیان اینکه روشهای آموزش از گذشته تاکنون تغییر نکرده و فقط متون کتابها تغییر کرده، تصریح کرد: نقش دادن به دانشآموزان، ارتباط نزدیک بین معلم و دانشآموز، تقویت استعدادها و توجه به پژوهش امری ضروری است که باید مد نظر باشد.
وی بر توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان سند ملی کشور تاکید کرد و گفت: توجه به این سند و اجرای درست آن موجب تحول بنیادین در آموزش و تربیت دینی میشود.
پورمختار ادامه داد: شهرستان بهار افراد مستعد و عالمان بسیاری دارد که باید از این ظرفیتها استفاده کرد.
وی از سفر وزیر آموزش و پرورش به حوزه انتخابیه در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: وزیر آموزش و پرورش نگاه ویژهای به بهار و کبودراهنگ دارد و در سفر خود به مشکلات پیش رو در این شهرستان رسیدگی خواهد کرد.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس ابراز داشت: باید از فرصت موجود به نفع منطقه و دانشآموزان مستعد و توانمند این خطه استفاده کنیم.
*آموزش و پرورش در حوزه اقتصاد مقاومتی ورود کند
وی با اشاره به مباحث اقتصاد مقاومتی گفت: آموزش و پرورش باید در این حوزه به صورت جدی ورود کند.
پورمختار ابراز داشت: نحوه مصرف، توجه به تولید، همکاری جمعی، توجه کمتر به مقدار سود، افزایش کیفیت کالاهای تولید، توجه به شرکتهای دانشبنیان باید به دست آموزش و پرورش شکل گیرد که باید با تشکیل کمیته و کارگروهی توسط مسئولان و اولیا در راستای این شعار راهبردی اهتمام ورزیم.
در ادامه فرماندار بهار گفت: دولت تدبیر و امید در تبلیغات و عرصه اجرا اولویتهایی برای خود ترسیم کرد و هم اکنون نسبت به اولویتها پایبند است.
*از روزمرگی بپرهیزیم
محسن مرادیپناه ادامه داد: یکی از اولویتها بخش فرهنگی و آموزشی کشور بوده که بر اساس برنامه پنج ساله و برنامه چشمانداز 20 ساله، خط مشی را تعیین کرده است.
وی با بیان اینکه سیاست مدیریت شهرستان نیز توجه به خط مشی دولت است، اضافه کرد: وضع موجود آموزش و پرورش شهرستان در شاخصهای مختلف باید مشخص و افق دیدی برای پایان برنامه پنجم توسعه تعیین شود.
فرماندار بهار با بیان اینکه باید از روزمرگی بپرهیزیم، تصریح کرد: افق دید و جهت باید مشخص باشد و بر اساس برنامه و شاخص ها وضعیت شهرستان سنجیده شود.
وی اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش میتواند در کمیت و کیفیتبخشی به آموزش و پرورش اثرگذار باشد.
در ادامه مدیر سابق اداره آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: مسئولیتها امانت است و هیچگاه نمیتوان به امانتها دل سپرد.
علی زارعی بیان داشت: اگر مسئولیتها سبب پیشرفت اخلاقی و انسانی باشد و از آن به عنوان فرصت خدمترسانی به مردم استفاده کنیم به خداوند نزدیک تر خواهیم شد.
وی اضافه کرد: طی سه سال اخیر 90 برگ لوح تقدیر از استان به دلیل تلاشها در حوزه تعلیم و تربیت دریافت شده که مرهون تلاش همکاران است.
مدیر سابق آموزش و پرورش بهار تصریح کرد: در حوزه معاونت آموزشی، رشد کمی و کیفی شاخصهای آموزشی، افزایش دوره پیشدبستانی، توزیع متوازن شاخهای و رشتهای از 36 درصد به 51 درصد و کسب رتبه اول شهرستان در جشنواره خوارزمی از جمله اقدامات مهم بوده است.
*کیفیتبخشی به آموزش
وی فعالیت گسترده پژوهشسرا، هوشمندسازی 190 کلاس درس، رتبه اول آموزش نیروی انسانی کمی و کیفی، ارسال یکهزار و 500 اثر به جشنواره فناوری اطلاعات به استان، قرار گرفتن بهار جزو 3 شهرستان برتر استان در گروههای آموزشی را از دیگر فعالیتهای مهم دانست.
زارعی با بیان اینکه کیفیتبخشی به آموزش، یکی از ضروریات است، بر حفظ کرامت معلمان و ارباب رجوع در آموزش و پرورش تاکید کرد.
وی گفت: مدیران آموزشگاهها نیز باید تصمیمسازی کرده و در تصمیمگیریها نقش داشته باشند.
در ادامه مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: سرمایه انسانی عامل اصلی توسعه پایدار است و آنچه امروزه به عنوان وجه مشترک نظامهای مدیریتی دنیا تلقی می شود تاکید بر منابع انسانی است.
یوسف سعیدی با بیان اینکه آموزش و پرورش مبنای توسعهیافتگی کشور است، گفت: آموزش و پرورش زیرساخت منابع انسانی جامعه را تشکیل میدهد و از این رو یک نهاد متمایز است چراکه میتواند نسل آینده را تربیت کند.
وی از معلم به عنوان عامل انسانی تاثیرگذار در نظام تعلیم و تربیت یاد کرد و گفت: تکریم، تواضع و ادب در برابر معلمان ضروری است و باید اجازه پیشنهاد و انتقاد به آنان داده شود.
انتهای پیام
دیدگاه شما