تازه ترین مطالب

تاریخ : 16. فروردين 1393 - 10:23   |   کد مطلب: 12184
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان همدان گفت: امسال 25 هزار هکتار از اراضی استان همدان زیر کشت سیب‌زمینی خواهد رفت.

به گزارش کورنگ، شهرام پرورش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه کشت سیب‌زمینی از اواخر اسفندماه شروع شده و تا اواخر فروردین‌ماه ادامه دارد، اظهار داشت: پیش‌بینی بر این است که حدود 11 هزار و 500 هکتار از اراضی استان همدان در قالب تاریخ کشت اول سیب‌زمینی باشد.

وی افزود: با توجه به اراضی و بارش‌های جوی امسال حدود 25 هزار هکتار از اراضی استان همدان زیر کشت سیب‌زمینی خواهد رفت.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان همدان همچنین با اشاره به کشت چغندر قند در همدان گفت: از بهمن ماه سال گذشته کارخانه قند استان همدان و سایر کارخانه‌ قندهای استان‌های دیگر که دارای قرارداد هستیم، کشت چغندر قند را آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در شهرستان‌های همدان، اسدآباد، نهاوند و تویسرکان بحث کشت چغندر قند انجام می‌شود، ابراز داشت: بخشی از فامنین نیز کار کشت چغندر قند را شروع کرده و ادامه دارد.

پرورش با بیان اینکه برنامه داریم بیش از 4 هزار هکتار از اراضی استان، امسال زیر کشت چغندر قند باشد، تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت چغندر قند مربوط به نهاوند و سپس اسدآباد و تویسرکان است.

9 هزار هکتار از اراضی استان همدان زیر کشت ذرت دانه‌ای است

وی با اشاره به کشت ذرت در استان همدان نیز خاطرنشان کرد: حدوداً از اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه امر کشت ذرت آغاز می‌شود که بر این اساس حدود 9 هزار هکتار از اراضی استان همدان زیر کشت ذرت دانه‌ای و 2 تا 3 هزار هکتار نیز زیر کشت ذرت علوفه‌ای است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان همدان ابراز داشت: ذرت علوفه‌ای در جنوب استان همدان و در فامنین، کبودراهنگ و اسدآباد کشت می‌شود.

وی گفت: سرمای اخیر به سطح زیر کشت محصولات خسارت وارد کرده، اما چون خسارت‌ها غالبا برگی بوده، منتظر هستیم که مقداری از رشد گیاه طی شود تا سپس برآورد خسارت کنیم.

پرورش عنوان کرد: با توجه به اینکه میانگین بارندگی امسال نسبت به سال گذشته بیشتر بوده، پیش‌بینی می‌شود سال زراعی خوبی را در استان شاهد باشیم به شرط اینکه بارندگی‌ها برای کشت‌های دیم نیز ادامه پیدا کند و در اردیبهشت ماه نیز تراکنش بارندگی مناسبی داشته باشیم.

وی اظهار داشت: اگر چه میانگین بارندگی‌ها افزایش داشته، اما در کشت‌های آبی نیز باید صرفه‌جویی‌های لازم را داشته باشیم که در این راستا هدف بر این است با حداکثر صرفه‌جویی در مصرف آب، توسعه سطح زیر کشت در استان همدان را حفظ کنیم.

انتهای پیام

 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب