به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، احسان قنبری شب گذشته در کمیته برنامهریزی شهرستان کبودراهنگ با اشاره به حضور مؤثر استاندار همدان در این کمیته اظهار داشت: کبودراهنگ با 3 هزار و 868 کیلومتر مساحت بزرگترین شهرستان استان است که طبق سرشماری نفوس و مسکن انجام شده در سال 1390، با 143 هزار و 171 نفر جمعیت، رتبه چهارم استان را از نظر تعداد جمعیت به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: 18 درصد جمعیت شهرستان در سه شهر کبودراهنگ، گلتپه و شیرینسو و 82 درصد جمعیت در 10 دهستان و 128 آبادی ساکن هستند.
فرماندار شهرستان کبودراهنگ افزود: این شهرستان در استان همدان با شهرستانهای رزن، فامنین، بهار و همدان و در خارج با استانهای زنجان و کردستان هممرز است.
وی گفت: شهرستان کبودراهنگ 627 شهید، یکهزار و 685 جانباز و 38 آزاده در جریان هشت سال دفاع مقدس تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.
قنبری اظهار داشت: در جریان انتخابات 24 خردادماه سال گذشته، 87 درصد مردم واجد شرایط شهرستان کبودراهنگ در پای صندوقهای رأی حاضر شدند.
وی افزود: بزرگترین شهرک صنعتی استان در این شهرستان واقع شده و واحدهای صنعتی چون فولاد ویان در این ناحیه فعالیت میکنند.
فرماندار کبودراهنگ با اشاره به ظرفیتهای گردشگری شهرستان کبودراهنگ تصریح کرد: برخی گمان میکردند شهرستان باید به طور مستقیم از غار علیصدر عایداتی داشته باشد که این دیدگاه صحیح نبوده و باید در مسیر مسافران منابع درآمدی ایجاد کرد.
وی افزود: برای درآمدزایی از صنعت گردشگری اقداماتی چون راهاندازی یک نمایشگاه و پارک هوایی در پایگاه شهید نوژه و ایجاد یک پارک 12 هکتاری روبهروی این پایگاه انجام شده است.
فرماندار کبودراهنگ با تأکید بر اینکه پایگاه شهید نوژه یک فرصت برای کبودراهنگ است، افزود: امروز کلنگ احداث یک نمایشگاه دائمی و پارک هوایی در پایگاه شهید نوژه بر زمین زده شد که در میزان ماندگاری مسافران در شهرستان مؤثر خواهد بود.
وی ادامه داد: بیمارستان داخل پایگاه شهید نوژه نیز به یک ساختمان بازسازی شده و در دسترس مردم منتقل شد تا همه بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
قنبری در تشریح ظرفیت کشاورزی شهرستان کبودراهنگ یادآور شد: بیش از 120 هزار هکتار زمین زارعی زیر کشت غلات در کبودراهنگ وجود دارد. سال گذشته از 151 هزار تن گندم خریداری شده در استان، 51 هزار تن تولیدات کشاورزان کبودراهنگی بوده است.
وی درباره نیروگاه شهید مفتح نیز گفت: با تبدیل این نیروگاه 1000 مگاواتی برق از تر به خشک و انتقال پساب فاضلاب همدان به همراه راهاندازی دیگ خشک، مشکل نیروگاه برطرف میشود.
وی در تشریح بازدید استاندار همدان از روستای کردآباد، تصریح کرد: روستای کردآباد دارای جمعیت 2 هزار و 400 نفری است که 167 واحد سریدوزی در آن فعالیت میکنند.
فرماندار شهرستان کبودراهنگ ادامه داد: روستای ویان نیز با 4 هزار و 500 نفر جمعیت دارای 400 واحد سریدوزی است.
وی تأکید کرد: برای اتمام حوزه علمیه برادران نیز 500 میلیون تومان توسط استاندار و نماینده مردم کبودراهنگ در مجلس اختصاص یافت. طی توافقات صورتگرفته، بقیه اعتبار مورد نیاز از سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تأمین خواهد شد.
قنبری افزود: استاندار برای اتمام پروژه استخر بانوان کبودراهنگ نیز 700 میلیون تومان، پارک 12 هکتاری شهرداری 500 میلیون تومان و احداث نمایشگاه و پارک هوایی 300 میلیون اختصاص داد.
فرماندار کبودراهنگ درباره وضعیت مسکن مهر شهرستان گفت: مسکن مهر 96 واحدی کبودراهنگ 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 69 واحد آن آماده تحویل است.
وی با بیان اینکه مجتمع 228 واحدی دارای 65 درصد پیشرفت فیزیکی است، ادامه داد: این پروژه به دلیل عدم وجود متقاضی ناتمام مانده است.
قنبری با اشاره به اینکه یک مجتمع 28 واحدی نیز آماده تحویل است، افزود: در شهر گلتپه نیز مجتمع 62 واحدی مسکن مهر به دلیل نبود تقاضا راکد مانده و باید تعیین تکلیف شود.
وی ادامه داد: یک پروژه 32 واحدی نیز در شهر شیرینسو تعریف شده که به دلیل نبود متقاضی و مشکلات عدیده وارد فاز اجرایی نشده است.
فرماندار کبودراهنگ تصریح کرد: در سال 92، تعداد 221 پروژه در شهرستان کبودراهنگ با اعتبار 19 میلیارد و 500 میلیون تومان تعریف شده که 36 درصد آن تخصیص یافته است.
وی در تشریح وضعیت تعیین تکلیف بدهی معوقه واحدهای صنعتی به سیستم بانکی خاطرنشان کرد: از 21 واحد صنعتی موجود در شهرستان 12 واحد تعیین تکلیف شدهاند، 6 واحد در حال پیگیری است و سایر واحدها نیز علاقهای به ساماندهی معوقات خود ندارند.
قنبری در ادامه به تشریح وضعیت 19 پروژه مهم شهرستان پرداخت که با اعلام میزان اعتبارات مورد نیاز برای اتمام پروژهها، تصمیمات لازم توسط مسئولان استان اتخاذ شد.
انتهای پیام
دیدگاه شما