به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری شبستان ،پارلمان ترکیه گزارشی را در مورد گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش که تحرکات خود را در کشورهای عراق و سوریه گسترش داده،منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش،داعش دارای پنج تا 15 هزار عضو است و عمده حمایت های مالی خود را از کشورهای خلیجی دریافت می کند.
روزنامه دیلی استار ترکیه گزارش داد که این گروه ابتدا با عنوان «توحید» و «جهاد» کار خود را آغاز کرد اما سپس بعد از ملحق شدن به شبکه القاعده با عنوان «القاعده در بین النهرین» شناخته شد.
این گروه سپس نام دولت اسلامی عراق و شام را برای خود برگزید و ابوبکر البغدادی،رهبر کنونی داعش به عنوان اولین فرمانده در این گروه کار خود را از سال 2006میلادی آغاز کرد.
پس از به کارگیری قبایل سنی در استان الانبار در سال 2008 میلادی این گروه در مبارزه علیه دولت مرکزی بغداد فعال تر شد.
گروه تروریستی داعش وقتی به جنگ سوریه وارد شد شروع به مقابله با دیگر گروه های شورشی از جمله گروه النصره وابسته به القاعده،احرار الشام و دیگر گروه ها کرد.
داعش علاوه بر دریافت حمایت های مالی از کشورهای خلیجی،درآمدهایی از صدور نفت چاه های شرق سویه و شبکه تجاری گسترده در نینوای عراق دارد.
علاوه بر این داعش از غنایم جنگی به ویژه از پول هایی که از بانک ها سرقت می کند،تامین مالی می شود.
دیدگاه شما