سید جواد معینی در گفتوگو با خبرنگار کورنگ با اعلام این خبر اظهار داشت: اجرای این طرح در روستاها می تواند زمینه دسترسی عموم مردم را به کتاب بیشتر کرده و در ترویج فرهنگ مطالعه گام موثری برداشته شود.
وی طرح ایجاد کتابخانه های عمومی مشارکتی در روستاها را گام مهمی در ارتقاع ظرفیت های کتابخوانی عنوان کرد و گفت: این طرح می تواند باعث توسعه فرهنگی و در روستاها شده و در بلند مدت توسعه پایدار و همچنین توسعه اقتصادی روستاها را فراهم نماید.
معینی از استقبال اداره کتابخانه های عمومی شهرستان برای راه اندازی کتابخانه های مشارکتی در روستاها خبر داد و گفت: ما آمادگی داریم در صورتی که هر روستایی مکان مناسب به صورت حق انتفاع در اختیار این اداره بگذارد آن را تجهیز کرده و یک نیروی پاره وقت از همان روستا به کارگیری کنیم.
معینی با اشاره به شعار سال بر ضرورت توجه خیران کتابخانه ساز در روستاها تاکید کرد و گفت: خیران روستایی میتوانند گام مؤثری در ایجاد و تجهیز کتابخانه های مشارکتی روستایی برداند.
وی همچنین بر توجه ویژه دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها برای تاسیس کتابخانه مشارکتی در روستاها تاکید کرد و گفت: وجود کتابخانه عمومی در روستا باعث افزایش دانش و فرهنگ عمومی مردم می شود و این امر سبب پیشرفت روستا در همه زمینه ها می شود.
سید جواد معینی با اشاره به انواع کتابخانههای فعال در شهرستان کبودراهنگ گفت: کتابخانه های فعال در دو بخش کتابخانههای عمومی و مشارکتی در این شهرستان فعالیت می کنند.
معینی تعداد کتابخانه های عمومی شهرستان را 6 باب و تعداد کتابخانه های مشارکتی را 2 باب عنوان کرد و گفت: تعداد اعضای فعال کتابخانه های عمومی شهرستان شش هزار نفر هستند.
وی در مورد کتابخانههای مشارکتی گفت: کتابخانه مشارکتی کتابخانه هایی هستند که با مشارکت افراد حقیقی و حقوقی با نهاد کتابخانه های عمومی ایجاد می شوند تا مورد استفاده عموم مردم قرار گیرند.
انتهای پیام
دیدگاه شما