به گزارش کورنگ به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه زنجان، "محمد رئوفینژاد" در مراسم افتتاح پروژه راه خرمدره به قیدار، تصریح کرد: بزرگترین پروژه طرح مهر ماندگار دو بانده کردن راه کبودراهنگ به سلطانیه است که اعتبار این پروژه عظیم 200 میلیارد تومان برای 105 کیلومتر مسیر برآورد شده است.
وی اظهار کرد: هماکنون 5 قطعه پروژه در حوزه راهها وجود دارد که از این تعداد یک پروژه فعال است و 4 قطعه دیگر نیز حداکثر تا آبان ماه سالجاری همزمان کلنگزنی خواهد شد.
استاندار زنجان با اشاره به دیگر پروژههای در حال اجرا در حوزه راه، افزود: از دیگر پروژههای مهر ماندگار جاده زنجان- بیجار، زنجان - دندی و زنجان - منجیل است که هماکنون این پروژهها فعال هستند.
وی یادآور شد: هدفگذاری راههای روستایی در سال جاری 74 روستا با 425 کیلومتر بود که 250 کیلومتر آسفالت جادههای روستایی انجام شده و تا پایان دولت نهم آغاز آسفالت جادههای روستایی بیش از 50 خانوار را در برنامهها خواهیم داشت.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه عمده راههای استان شرقی - غربی است، گفت: برای تکمیل محورهای ارتباطی زنجان، جادههای شمالی جنوبی آن هم باید تقویت شود.
"حافظ باباپور" از وجود 1362 واحد مسکن مهر در شهرستان خرمدره خبر داد و اظهار کرد: 1022 واحد از این مجموع متعلق به گروه خودمالکین است.
وی به مشکل وجود زمین در شهرستان خرمدره برای ساخت مسکن مهر اشاره کرد و افزود: با همکاری بنیاد مستضعفین از این بنیاد زمین خریداری شده و مشکل زمین حل شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر 250 واحد مسکن مهر در شهرستان خرمدره در دست ساخت است، اضافه کرد: مسئولان درصدد تحویل 50 تا 60 واحد از این مجموع به خیران مسکنساز هستند تا توسط آنها ساخته شود.
وی وضعیت راههای شهرستان خرمدره را 300 کیلومتر اعلام کرد و افزود: 23 کیلومتر از این مجموع آزادراه و 25 کیلومتر راه اصلی است.
باباپور ادامه داد: 93 کیلومتر از راههای روستایی شهرستان خرمدره آسفالت شده و بقیه هم که در حدود 86 کیلومتر است، راه روستایی محسوب میشود.
وی راه روستایی فلج را 10.5 کیلومتر اعلام کرد و گفت: این راه جزو راههای درجه یک روستایی محسوب میشود که با عرض شش متر احداث شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان راه روستای فلج را نقطه اتصال شهرستان خرمدره به ابهر و خدابنده عنوان و تصریح کرد: این راه ضمن کوتاه کردن 30 کیلومتری مسیر به رشد اقتصادی مردم ساکن در منطقه هم کمک میکند.
وی اضافه کرد: برای احداث راه روستایی فلج یک میلیارد 100 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است که در حدود 600 میلیون تومان هنوز به صورت بدهی است که باید تأمین اعتبار شده و پرداخت شود.
باباپور از آسفالتریزی 9000 تنی در راه روستایی فلج خبر داد و گفت: 40 ابنیه فنی و آبرو هم در مسیر این راه به کار گرفته شده است.
انتهای پیام
دیدگاه شما