تازه ترین مطالب

تاریخ : 14. مهر 1393 - 12:42   |   کد مطلب: 16284
بخشدار مرکزی کبودراهنگ: نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها در اولویت کاری دهیاران قرار گیرد.

به گزارش کورنگ، یداله ابراهیم خانی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان همدان در کبودراهنگ گفت: نظارت بر ساخت و سازهای غیر مجاز در روستاها از اولویت های کاری دهیاری ها می باشد.

وی عنوان کرد: دهیاری ها موظفند با کسانی که در خاج از محدوده و نقشه به ساخت وساز می پردازند برخورد جدی داشته باشند چرا که در مراحل دریافت آب، برق و گاز دچار مشکل می شوند.

بخشدار مرکزی از آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به روستای قزلجه حاجیلو با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال خبرداد و گفت:گازرسانی به روستای انجیر باغی و قلی آباد نیز با پیمانکار عقد قرار داد شده است که به زودی آغاز می شود که با این حساب 52 روستای بخش مرکزی از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

ابراهیم خانی عنوان کرد: آسفالت ریزی از طاسران به گندوز شروع شده است که با این حال ارتباط بخش سردرود رزن، شیرین سو و کبودراهنگ سهل و آسان خواهد شد.

وی در پایان به همکاری شوراها و دهیاری ها در سرشماری کشاورزی اشاره کردو گفت خوشبختانه سرشماری پیشرفت خوبی داشته است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب