به گزارش کورنگ، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کبودراهنگ در این شورا با اشاره به اینکه دین مبین اسلام نسبت به مطالعه نظر ویژه و استثنایی دارد، بیان داشت: ارزش و اهمیت قلم و مطالعه کتاب تا جایی است که خداوند در قرآن کریم به قلم علمای ربانی و متعهد قسم یاد می کند.
حجت الاسلام روحانی بر ضرورت توجه به قلم و اهل قلم در نظام اسلامی تاکید کرد و گفت: شیوه های گوناگونی برای پژوهش و تحقیق وجود دارد اما مطالعه کتاب چیز بی بدیلی است که هیچ چیز جای آن را نمی گیرد.
وی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در مورد ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین مردم گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی به این معنی است که کتابخوانی جزیی جداناپذیر از زندگی مردم شود به طوری که بخشی از هزینه زندگی شان را در این راه صرف کنند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی بر پیشگامی مسئولین در امر کتابخوانی تاکید کرد و گفت: مطالعه کتاب رمز رشد انسان است که هیچ کس از آن پشیمان نمی شود و کسانی که مطالعه ندارند خسارت می بینند.
همچنین فرماندار شهرستان کبودراهنگ در این جلسه از ایجاد اشتغال برای یک نفر در روستاهای بالای ۱۵۰۰ نفر جمعیت خبر داد و گفت: در روستاهایی که بیش از 1500 نفر جمعیت دارند و فضای مورد تایید کتابخانه های عمومی را در اختیار این نهاد بگذارند یک نفر از همان روستا برای اداره کتابخانه استخدام می شود.
قنبری گفت: در شهرستان کبودراهنگ 21 روستای بالای 1500 نفر جمعیت وجود دارد.
وی گفت: در جلساتی که در شهرستان داریم یکی از اعضا، کتابی را که از پیش مطالعه کرد است در عرض5 الی 10 دقیقه معرفی کند.
در این نشست همچنین غلامرضا بابایی عضو شورای شهر کبودراهنگ به معرفی کتاب حماسه حسینی استاد شهید دکتر مرتضی مطهری پرداخت که امام جمعه شهرستان از وی نیز تقدیر کرد.
همچنین سیدجواد معینی رئیس کتابخانههای عمومی شهرستان گزارشی از وضعیت موجود کتابخانه ها و مطالعه در شهرستان ارائه کرد و مصوباتی برای ارتقای سطح مطالعه در شهرستان به تصویب رسید.
در پایان این جلسه از کتابداران شهرستان با اهدای لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما