به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری خانه ملت، پس از اینکه قوه قضاییه بعد از چندین ماه مقاومت در برابر فشارهای سیاسی توانست به خواست عمومی مردم پاسخ دهد و عدالت را درباره دو چهره سرشناس به اجرا درآورد، فضای سیاسی کشور چهره دیگری به خود گرفت.
دستگاه قضایی حکم فائزه هاشمی رفسنجانی و علی اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور را به اجرا گذاشت اما احمدینژاد با درخواست خود از قوه قضاییه مبنی بر بازدید از زندان اوین تعجب همگان را برانگیخت. این درخواست رئیس قوه مجریه فضای سیاسی کشور را ملتهب کرد و زمینهساز موج سواری رسانههای وابسته به استعمار برای رسیدن به اهداف ضدایرانی شد.
احمدینژاد ملاقات با زندانیان و بررسی وضعیت زندانهای کشور را دلیل این درخواست دانست و قوه قضاییه را متهم به نقض قانون اساسی کرد اما حضور علی اکبر جوانفکر در زندان اوین، همگان را متقاعد میکرد که این درخواست رئیس جمهور، خواستهای سیاسی است.
نمایندگان مجلس نیز با طرح پرسشهایی مبنی بر اینکه چرا بعد از ۷ سال، برنامه بازدید از زندانها در برنامه کاری قرار گرفته و یا اینکه در شرایط اقتصادی فعلی ضرورت طرح این خواسته به چه میزان است؛ نسبت به این اقدام رئیس جمهور واکنش نشان دادند و به دو قوه توصیه کردند که اختلافات را به دور از حواشی حل و فصل کنند. خانه ملت، در گفتوگو با نمایندگان مجلس نظر آنها را درباره این اقدام رئیس جمهور جویا شد.
شائبه انحرافی بودن بازدید احمدی نژاد از اوین مطرح است
محمدعلی پورمختار، درباره درخواست رئیس جمهور برای بازدید از زندان اوین گفت: باید دید که دلیل اصلی این خواسته چیست و این درخواست با چه رویکردی مطرح شده است.
نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه آقای جوانفکر دوران محکومیت خود را در زندان اوین میگذراند، شائبه انحرافی بودن این خواسته وجود دارد و این مساله ای است که باید میان دو قوه مجریه و قضاییه حل و فصل شود.
وی با انتقاد از رسانه ای شدن اختلافات در این زمینه گفت: به مقتضای اینکه جریانی سیاسی میشود، سو تفاهماتی به وجود میآید و هر کس برداشت خود را از مباحث مطرح شده میکند.
این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با یادآوری برخی محدودیتها در زندانهای کشور، تصریح کرد: قوه قضاییه نیز به این موضوع اذعان دارد و لازم است که برای رفع محدودیت ها، دولت کمک بیشتری در این زمینه داشته باشد.
وی با بیان اینکه روسای سران سه قوه، به طور مرتب ملاقاتهای مشترکی را با یکدیگر دارند، افزود: لازم است که مسائل بین قوا به دور از حاشیه ها و مطرح شدن در رسانهها مورد بررسی قرار گیرد، چراکه این موضوع به ضرر همه خواهد بود و بازی دو سر باخت است.
رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هر یک از قوا باید به درخواست های یکدیگر به طور مسئولانه پاسخ دهند.
دیدگاه شما