به گزارش کورنگ، روح الله زال پور گفت: عقاب ماهیگیر طی چند سال گذشته به علت کمبود ماهی در تالاب شیرین سو مشاهده نشده بود اما طی چند روز گذشته شاهد فرود این گونه پرنده در تالاب شیرین سو بودیم.
وی علت حضور و ماندگاری عقاب ماهیگیر در تالاب شیرین سو را وجود طعمه دانست و گفت: این پرنده زیبا در مسیر مهاجرت خود در صورتی که طعمه ای نداشته باشد مسیر خود را به مناطق شمالی ادامه می دهد و ماندگار نمی شود.
زال پور در مورد مشخصات این پرنده گفت: عقاب ماهیگیر 55 تا 58 سانتیمتر طول دارد و وجود بال های بلند، کشیده و زاویه دار این پرنده را باعث شناخته شدنش هنگام پرواز در آسمان می شود.
وی زیر تنه عقاب ماهیگیر را سفید، شانه ها و انتهای شاهپرهای اولیه اش را سیاه عنوان کرد و گفت: در روی بالها و سینه این پرنده لکه هایی نقطه نقطه به رنگ قهوه ای و سیاه وجود دارد.
زال پور با اشاره به زیست گاه های متنوع عقاب ماهیگیر افزود: این پرنده در مناطق نزدیک دریاچه ها، رودخانه های بزرگ، تالاب ها و سواحل دریا زیست می کند و روی درختان، صخره های پرتگاهی، خرابه ها و گاهی زمینهای شنی یا سنگلاخی آشیانه می سازد.
وی افزود: برخی گونه هایی که از گوشت پرندگان تغذیه می کنند نظیر خانواده عقاب ها و شاهین ها نیز در صورت کاهش طعمه میزان ماندگاری شان در تالاب کاهش می یابد.
انتهای پیام/ ب
دیدگاه شما