به گزارش کورنگ به نقل از همدان پیام، آیتا... غیاثالدین طه محمدی در نشست هماهنگی امر به معروف و نهی از منكر با بیان اینكه امر به معروف و نهی از منكر در حال حاضر مانند این است كه ما با جاروبرقی در میدان جنگ بجنگیم، بیان كرد: فقط خود را فریب میدهیم و در اصل نمی دانیم چه كاری انجام میدهیم.
وی با اشاره به اینكه یكی از مشكلات در این زمینه كمبود بودجه است، بیان كرد: اگر بودجه مناسبی برای ترویج فریضه امر به معروف نهی از منكر اختصاص پیدا كند در کمتر از 2 ماه مسأله حجاب را در استان درست خواهم كرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اینكه متأسفانه از اصل موضوع امر به معروف و نهی از منكر شناختی نداریم، عنوان كرد: باید نخست اصل این فریضه را بشناسم و بعد وارد مرحله اجرا شویم. آیتا... محمدی با بیان اینكه ستاد احیا امر به و معروف و نهی از ممنكر سازمانی است كه بر مجلس، دولت و ادارات حاكم است، افزود: این ستاد به قدری قدرتمند است كه همه قدرتمندان را به چالش میكشد. وی با بیان اینكه نماد منكر فقط بد حجابی و بیحجابی نیست، ادامه داد: بسیاری از كارها از جمله ربا خواری بانكها نیز از منكرات است اما فقط روی بدحجابی و بیحجابی مانور میدهیم که این امر نشاندهنده آن است كه از اصل موضوع غافل هستیم. نماینده ولی فقیه در استان و امامجمعه همدان با بیان اینكه باید در وهله اول معروف و منكر را بشناسیم تا بدانیم آن را در كجا به كار ببریم، بیان كرد: وقتی آنها را شناختیم میدانیم كه باید چگونه پیش برویم كه تأثیرگذار باشد. وی با بیان اینكه بسیاری از خانم هایی بی حجاب از اصل حجاب آگاهی ندارند، بیان كرد: تا وقتی كه برای آنها آشكار نشود كه حجاب یك منكر است همین وضع ادامه خواهد داشت. نماینده ولی فقیه در استان و امامجمعه استان همدان با بیان اینكه این فریضه نیازمند زیرساختهای مهم است، بیان كرد: برای این فریضه مهم باید دانشگاهها و نهادها ایجاد شود.
نیازمند برنامهریزی هستیم
در ادامه این نشست دبير ستاد امر به معروف و نهی از منكر استان همدان هم ترویج فریضه امر به معروف را نیازمند برنامهریزی دانست و گفت: ۹ ستاد امر به معروف و نهی از منكر در استان همدان فعال است. به گفته غلامعلی ابوحمزه ۱۳ستاد فرعی نیز در استان همدان فعال شده كه ریاست آنها بر عهده ائمه جمعه است.
وی با بیان اینكه امسال ۷۲ خطبه امر به معروف و نهی از منكر توسط ائمه جماعات استان همدان برگزار شده است، گفت: تعداد ۱۸۰۰ سخنرانی نیز در این رابطه در ادارات استان همدان برگزار شده است.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منكر استان همدان با اشاره به اینكه تعداد ۳۷۵ نمایشگاه در استان در زمینه حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منكر برگزار شده است، گفت: استانداری نقش خوبی را در زمینه امر به معروف و نهی از منكر داشته است.
ابوحمزه با بیان اینكه ۵۴۲ شورا در زمینه امر به معروف و نهی از منكر در استان برگزار شده است، گفت: باید تلاش كرد كه این امر برای همگان روشن و آشكار شود.
وی در ادامه با اشاره به اینكه ۱۲ هزار مورد تذكر لسانی در استان داشتهایم، گفت: از این تعداد نفر به تعداد انگشتان دست مخالفت كردهاند و بقیه از این امر استقبال كردهاند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر استان همدان با اشاره به اینكه ۲۹۲ كارگاه در زمینه امر به معروف و نهی از منكر در استان همدان برگزار شده است، ادامه داد: برای موفقیت بیشتر باید تعداد این كارگاه را افزایش داد.
ابوحمزه با بیان اینكه باید برای این امر بیشتر از این تلاش كرد تا مردم با اصل امر به معروف و نهی از منكر آشنا شوند، عنوان كرد: ۱۰۱ مانور در این راستا برگزار شده است.
وی با بیان اینكه برخی هموطنان كه از شهرستانهای دیگر به همدان سفر میكنند شئونات را رعایت نمی كنند، گفت: در همین راستا تاكنون ۳۰۰ مورد ماشین متوقف و با آنها برخورد شده است.
برنامه نباشد نتیجه نمیگیریم
مديركل تبليغات اسلامی استان همدان هم با بيان اينكه وظیفه طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر تذکر زبانی است، بيان كرد: هدف اجرای طرح طلايهداران امر به معروف ونهی از منکراستفاده از ظرفيتها است.
حجتالاسلام علی دشتكی با بیان اینكه اگر در راه ترویج فریضه امر و به معروف و نهی از منکر برنامهریزی نداشته باشیم به نتیجهای نخواهیم رسید، عنوان كرد: همه باید در این فریضه الهی شركت داشته باشند.
وی با بیان اینكه هماهنگی یكی از محورهای طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: اگر نظارت راهبردی مدیریت نشود بحث مدیریت حقوقی پیش میآید و در این راه مشكلاتی به وجود خواهد آورد.
مدیركل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینكه اجرای موفق طرح طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر نیازمند یك ارتباط و پشتیبانی است، ادامه داد: اگر از این طرح حمایت و پشتیبانی شود به نتایج خوبی دست خواهیم یافت.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما