تاریخ : 10. فروردين 1395 - 14:12   |   کد مطلب: 22186
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک همدان با اشاره به انتشار کتاب «از ذهن هفت کاریز کبود» در اواخر سال گذشته گفت: این کتاب کامل‌ترین اثری است که در زمینه معرفی کبودراهنگ انجام شده است.
کتاب «از ذهن هفت کاریز کبود» کامل‌ترین اثر برای معرفی کبودراهنگ

سید حسین جعفری با اشاره به اینکه کتاب «از ذهن هفت کاریز کبود» درباره تاریخ و فرهنگ کبودراهنگ است، اظهار کرد: کتاب جامع و کاملی درباره کبودراهنگ وجود نداشت و بر اساس درخواست مسئولان وقت تحقیق درباره تاریخ و فرهنگ کبودراهنگ را آغاز کردم و نهایت این کتاب منتشر شد.

وی با اشاره به اینکه این کتاب با کمک هفت نفر از افراد سالمند و ریش سفید و مطلع محلی به رشته تحریر درآمد، افزود: کتاب پس از تحقیق فراوان و رجوع به بیش از 50 عنوان منبع کتاب در پایان سال گذشته منتشر شد.

نویسنده کتاب «از ذهن هفت کاریز کبود» خاطر نشان کرد: در این کتاب به مسائلی همچون تاریخ خوانین و مالکین محلی، پیشینه شهر کبودراهنگ، پیشینه تعلیم و تربیت، بهداشت و درمان، وجه تسمیه نام شهر پرداخته شده است.

وی افزود: همچنین در این کتاب زندگینامه مشاهیر، عزاداری در کبودراهنگ، معرفی مراکز سیاحتی و زیارتی، معرفی آداب و رسوم و معرفی شغل‎ها به ویژه کشاورزی و قالیبافی نیز بیان شده است.

جعفری با اشاره به اینکه کتاب در 269 صفحه و 6 فصل با شمارگان 1100 جلد توسط انتشارات جام جمشید منتشر شده است، اظهار کرد: این کتاب کامل‌ترین اثری است که در زمینه معرفی کبودراهنگ انجام شده است.

وی بیان کرد:  اگر چه معرفی شهرستان کبودراهنگ جای کار بسیار زیادی دارد اما با توجه به اینکه آثار مکتوب درباره معرفی شهرستان کم است، این اثر می‌تواند تا حدودی رفع نیاز کرده و به عنوان یک منبع مورد استفاده قرار گیرد.

نویسنده کتاب «از ذهن هفت کاریز کبود» با اشاره به اینکه این گونه آثار که در راستای معرفی فرهنگ و تاریخ یک شهر هستند باید مورد حمایت ادارات و نهادها قرار گیرند، خاطر نشان کرد: مخاطبان می‌توانند با خوانش این کتاب با فرهنگ و آداب و رسوم و پیشینه تاریخی کبودراهنگ آشنا شوند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت