به گزارش کورنگ ، محمدمهدی فرشچیموحد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به برگزاری جلسه کمیته ارتقای کیفیت آرد و نان و کارگروه ماده 110 برنامه پنجم توسعه همدان اظهار کرد: این جلسه با حضور نمایندگانی از استانداری، فرمانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره اماکن، علوم پزشکی و استاندارد، تحقیقات صنعتی، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان در شرکت غله برگزار شد.
وی با اشاره به بررسی ارتقای کیفیت آرد و نان استان، ساماندهی واحدهای نانوایی، پخت نان در ماه رمضان و سهمیههای واحدهای نانوایی گفت: در این جلسه اقدامات خرید گندم در سال جاری نیز عنوان شد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 همدان از آغاز خرید گندم در تیرماه خبر داد و افزود: طبق سالهای گذشته خرید گندم در ابتدای تیرماه در استان آغاز میشود.
وی خاطرنشان کرد: امسال بر اساس پیشبینی 450 تا 500 تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری خواهد شد.
فرشچیموحد با بیان اینکه کمیتهای متشکل از ادارات ذیربط در حال بررسی مراکز خرید و ذخیرهسازی گندم هستند، گفت: با توجه به سیاست دولت مبنی بر کاهش اختلاف قیمت آرد یارانهای و آزاد ، این روند باعث کاهش تخلفات خواهد شد.
وی با تأکید بر ساماندهی و نظارت بیشتر واحدهای پخت نان آزاد پز و نیز واحدهای خانگی پخت نان که غالباً نان تولیدی خود را در سوپرمارکتها توزیع می کنند، بیان کرد: ساماندهی این واحدها به ویژه از لحاظ اخذ پروانه بهداشتی و نظارتهای بهداشتی در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 همدان به بیان اینکه در طرح راستیآزمایی و اصلاح سهمیه آرد واحدهای خبازی علوم پزشکی (مرکز بهداشت) و استاندارد در خصوص دستگاههای دوار پخت نان نظارت بیشتری داشته باشند، در ادامه به وضعیت نانوایان در ماه مبارک رمضان پرداخت.
وی گفت:ساعات کاری واحدهای نانوایی طوری تنظیم شود که تا بعد از افطار پخت داشته باشند و واحدهای نانوایی منتخب نیز اقدام به پخت نان گرده کنند.
وی با تأکید بر اینکه باید به سهمیه آرد واحدهایی که در ماه رمضان افزایش مشتری دارند، افزوده شود، خواستار توجه به این مسئله شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما