به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،به نقل از فارس از همدان، قلیزاده شامگاه یکشنبه در همایش فرهنگیان استان همدان در حمایت از روحانی خطاب به هواداران روحانی با بیان اینکه مردم باور کنید ترانه شما ترانه بیهودهای نیست، اظهار کرد: اگر ترانه شما ترانه بیهودهای بود دیگر نمیهراسیدند؛ نگذارید دیگران شما را به درستی راهی که انتخاب کردهاید مردد کنند.
وی با بیان اینکه با وجود سیلیهای بسیاری که از اصولگرایان و حتی اصلاحطلبان خوردهام با کمال غرور از شرافت اصلاحطلبی در این مملکت دفاع میکنم، گفت: معتقدم تنها راه نجات ایران عزیز و حتی نظام اسلامی اصلاحات و نه چیزی غیر از این است.
این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر در اصلاحات را ببندید مطمئن باشید کاردهای به استخوانهای رسیده سه راه بیشتر برای شما نمیگذارند؛ در بهترین صورت انقلاب و در صورتهای بدتر کودتا و جنگ داخلی است.
قلیزاده با تأکید بر اینکه اصلاحات تنها راه نجات شما است، افزود: این سخن را باید تمام ایران دوستان و تمام مسوولان از صدر تا ذیل بشنوند؛ به مردم بگویید اگر درست رأی ندهند و انتخاب نکنند آخرین دریچه امید مسدود خواهد شد.
وی با اشاره به تحریم سال 81 انتخابات شورای شهر توسط مردم تهران، تصریح کرد: تحریم در انتخابات آن سال موجب شد که شورا، شهر را به فردی به نام احمدینژاد تحویل داد که پنج سال بعد رئیس جمهور شد و هنوز هم بخشی از تعفنهای پیچیده شده حاصل کارها و عوام فریبیهای اوست.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه به تفکر روحانی که ادامه مسیر نصف و نیمه مسیر اصلاحات است احترام میگذارم، یادآور شد: تک تک ما باید برای دفاع از اصلاحات بایستیم.
وی با تأکید بر اینکه با وجود مشکلات معیشتی در جامعه از ادامه کار دولت روحانی دفاع میکنم، خاطرنشان کرد: مگر باید این دولت تمام مشکلات را رفع میکرد البته مگر شما گذاشتید و اجازه دادید روحانی و دولتش کار خودش را بکند، حتی اگر هم میخواست انجام بدهد شما نگذاشتید!!
قلیزاده ادامه داد: چطور تعفن هشت ساله دولتی را که از شما و بصیرت شما بود نادیده میگیرید اما به شعور میلیونها ایرانی که حامی روحانی است بیاحترامی میکنید، چرا مردمفریبی میکنید و تمام مشکلات را گردن اصلاحات و اعتدال میاندازید؟!
وی با بیان اینکه وظیفه شما معلمان است که این مطالب را به گوش مردم برسانید، اظهار کرد: چند هنرمند تراز اول ایران، چند هنرمند در حوزههای مختلف و چند ورزشکار در اردوگاه رئیسی و قالیباف ایستادهاند، از کدام ملت حرف میزنند؟
این مدرس دانشگاه با اشاره به توهین به شجریان و قرائت قطعهای از اشعار شاملو در خطاب به اصولگرایان، گفت: من دشمن تو نیستم این را بفهم؛ حیف این ملت که بخواهد با شما دشمنی کند شما حتی لیاقت دشمنی را هم ندارید، تا کی میخواهید این بازی را ادامه دهید؟
وی با تأکید بر اینکه مردم نگذارید شما را با یارانهها، کارانهها، دروغها و فریبهای دیگر بفریبند، بیان کرد: مردم یکبار برای همیشه به آنها بگویید که دیگر در دام آنها نمیافتید و به عقب برنمیگردید؛ اعتماد مردم چک سفیدامضا نیست باید آن را ارج بنهید و در مقابل آن متعهد باشد.
قلیزاده خطاب به مردم با بیان اینکه دموکراسی تنها رفتن پای صندوق رأی نیست، یادآور شد: دموکراسی پساصندوق رأی مهمتر است و باید مطالبات خود را از منتخب خود داشته باشید؛ نگذارید شما را از مسیرتان ناامید کنند.
وی در پایان به انتخابات 84 و رأی 17.5 میلیونی احمدینژاد اشاره کرد و گفت: در آن سال 19 میلیون رأی ندادند و آنهایی احمدینژاد را به قدرت رساندند که در خانه نشستند و رأی ندادند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما