تازه ترین مطالب

تاریخ : 8. تير 1396 - 11:16   |   کد مطلب: 25321
گفتگوی اختصاصی با تولید کننده موفق شهرستان کبودراهنگ:
اینجا علاقه و اراده برای تولید و اشتغال کمر مسافت را شکسته است
محسن بهرامی تولید کننده و پرورش دهنده موفق بوقلمون محلی از اهالی روستای ایده لو شهرستان کبودراهنگ و ساکن تهران از کارآفرینان نمونه این شهرستان در عرصه پرورش طیور می باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،به بهانه سال تولید و اشتغال سراغ یکی از موفق ترین پرورش دهندگان بوقلمون در شهرستان کبودراهنگ و کارآفرین موفق در عرصه پرورش طیور رفتیم از راه و روش کسب موفقیت او سوال کنیم در ادامه مصاحبه این کارآفرین را می خوانید:

لطفا خودتان را معرفی نمایید؟

محسن بهرامی متولد شهرستان کبودراهنگ روستای ایده لو و هم اکنون در تهران ساکن هستم.

شغل فعلی شما چیست ؟

مهندس برق الکترونیک هستم  و هم اکنون در تهران کارگاه فعالی در این زمینه دارم و با ابتکار وخلاقیت جزو کارآفرینان در این حوزه می باشم.

درباره چگونگی شروع به کار خود در باره پرورش بوقلمون محلی توضیح دهید؟

ازهمان دوران نوجوانی علاقه شدیدی به پرورش طیور داشتم و تعدای مرغ وبوقلمون نگه می داشتم بطوری که گاهی بامخالفت خانواده ام مواجه می شدم که به درس ومدرسه ات لطمه می زنداما با علاقه واراده ام هم درس می خواندم وهم کار پرورش را انجام میدادم تا اینکه بعد از اتمام تحصیلات عالی در رشته مهندسی برق الکترونیک و با وجود کار خوب ودرآمد رضایت بخش در تهران ،علاقه ام موجب شد از سال 91در بحث پرورش شترمرغ در کنار یکی از دوستانم فعالیت نمایم وشرایط اصولی و نگه داری علمی طیور را فرابگیرم.

 

ازچه زمانی به فکر ایجاد واحد پرورش بوقلمون محلی افتادید؟

باتوجه به آشنایی وپیشینه قبلی ، در سال 93 ازطریق سایت ایتنرنتی، با یک پرورش دهنده وفروشنده جوجه بوقلمون آشنا شدم وبعد از مطالعه وتحقیق ومشاوره با 2نفردامپزشک ، در روستای ایده لو   از توابع شهرستان کبودراهنگ که زادگاه بنده می باشد اقدام به فراهم نمودن امکانات اولیه کردم  با توجه به مهیا بودن زمین  ازقبیل ساخت سالن ، خرید 2دستگاه جوجه کشی ،تهیه دان وخوراک موردنیاز،و خرید 500قطعه جوجه 1روزه بوقلمون محلی

ازتجربه های موفق خود در این عرصه برای ما بگویید؟

در به رسیدن به موفقیت به طبع فراز و نشیبهایی وجود دارد و من هم از این امر مستثنا نبودم به لطف خداوند توانستم یک دوره ی پرورش بوقلمون محلی را به خوبی پشت سر گذاشته وموفقیت وتجربه بسیار خوبی کسب کنم وهمین انگیزه مرا برای فعالیت چندین برابر کرد.

آیا هم اکنون از کار پرورش بوقلمون محلی رضایت دارید؟

بله بسیار خوب است هم اکنون بعداز چندین دوره پرورش ، بوقلمون مولد نیز دارم وتولید تخم وجوجه کشی را انجام میدهم درحقیت دیگر به خرید جوجه نیاز ندارم بلکه توانستم در بحث فروش هم وارد بشوم

آقای بهرامی چند نفر در واحد شما مشغول می باشند؟

درحال حاضر 1 نفر ، اما برنامه من برای آینده توسعه وافزایش تولید هست که قاعدتا به نیروی کار بیشتری احتیاج خواهم داشت

درحال حاضر چه تعداد بوقلمون محلی پرورش میدهید ؟ 

در هر دوره پرورش نزدیک به 600تا700قطعه بوقلمون پرورش می دهیم.

استقبال مردم وفروش شما چگونه بوده ؟

بدلیل رعایت تمام نکات بهداشتی وبرنامه غذایی توصیه شده در طول دوره ، ونیز بدلیل خاصیت منحصر بفرد گوشت بوقلمون محلی،  تولید گوشت با کیفیت بالایی می باشد که همین امر موجب استقبال بسیارخوب در بازار شده است

آیا طی کردن مسافت تهران تا روستای ایده لو   برای شما مشکل نیست؟

همانطور که گفتم سختی در هرکاری وجود دارد اما  پشتکار و اراده ام  را مدیون علاقه هستم که موجب میشود طی  مسیر 350کیلومتری برایم آسان باشد.

آیا در این فعالیت با مشکلاتی هم مواجه بوده اید؟

بله !  برای تهیه برق وگاز رسانی با مشکلات و بی توجهی هایی مواجه بودم که امیدوارم با حمایت مسئولین در سال تولید واشتغال این موانع هم برطرف شود

توصیه آخر شما برای کسانی که می خواهند برای اولین بار این شغل را شروع کنند؟

  علاقه مندان می توانند  با مطالعه تحقیق و مشاوره و حداقل سرمایه30میلیون ریالی وخرید جوجه یک ماهه از تعداد پایین شروع کنند تا برای خود و دیگران ایجاد اشتغال کنند.

انتهای پیام/رستمی

تصاویر تکمیلی: 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت