تاریخ : 6. آذر 1397 - 21:24   |   کد مطلب: 29549
رئیس پلیس فتای همدان گفت: با توجه به اجباری شدن ارائه رمزهای یک بار مصرف، در صورت کوتاهی و کم کاری در این زمینه، بانک‌ها و موسسه‌های مالی و اعتباری مسئول جبران خسارت مالی مشتریان در صورت کلاهبرداری و سرقت اینترنتی هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از نافع، فیروز سرخوش‌نهاد از ابلاغ بانک مرکزی در ارائه رمز یک بار مصرف از اول آذر امسال خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اجباری شدن ارائه رمزهای یک بار مصرف، در صورت کوتاهی و کم کاری در این زمینه، بانک‌ها و موسسه‌های مالی و اعتباری مسئول جبران خسارت مالی مشتریان در صورت کلاهبرداری و سرقت اینترنتی هستند.

وی در ادامه گفت: دارندگان حساب بانکی برای خریدهای اینترنتی و حساب کارت به کارت و انجام هر گونه عملیات بانکی باید رمز دوم یک بار مصرف داشته باشند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی همدان بیان کرد: افرادی که از درگاه‌های اینترنتی اقدام به پرداخت آنلاین می‌کنند بیشتر مواقع به علت نداشتن سواد رسانه‌ای در دام فیشینگ گرفتار می‌شوند.

وی افزود: کلاهبرداران با راه‌اندازی صفحه‌های جعلی، اطلاعات بانکی افراد به همراه رمز دوم را دریافت کرده و در یک فرصت حساب فرد را سرقت می‌کنند.

سرخوش‌نهاد تصریح کرد: در صورت اقدام عملی بانک‌ها و موسسه‌ها در اجرای طرح رمز دوم یک بار مصرف، دیگر شاهد کلاهبرداری از طریق ارسال ییامک، فیشینگ و خودپرداز نخواهیم بود.

وی ادامه داد: مدیران بانک‌ها و موسسه‌های مالی و اعتباری مکلف به فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارائه رمز یک بار مصرف و آموزش نحوه استفاده از آن تا اول آذر بودند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی همدان خازرنشان کرد: تحقق این مطالبه موجب کاهش پرونده‌های سرقت بانکی در حوزه سایبری و امنیت مشتریان بانک‌ها در پرداخت‌های آنلاین می‌شود.

فیشینگ راهی است که تبهکاران، اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره 16 رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می‌برند.

351 فقره پرونده نیمه نخست امسال در پلیس فتا تشکیل شد که 147 متهم به علت کلاهبرداری، برداشت غیرمجاز از حساب بانکی و مزاحمت اینترنتی دستگیر شدند.

ایرنا

انتهای پیام/رستمی

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت