به گزارش کورنگ به نقل از نافع، دكتر غلامعلي حداد عادل در يادواره شهداي گردان 155 حضرت علي اصغر(ع) لشگر 32 انصارالحسين(ع) همدان گفت: هر چراغی که به یاد شهدا روشن میشود برکت و نعمت است، جنگ و شهادت نباید به یک خاطره تبدیل شود. این قدرت مقاومت، ایمان و الگو باید زنده بماند.
وی ادامه داد: امروز میتوانیم خطاب به روح شهدا بگوییم که اگر شما جان عزیزتان را برای اسلام و انقلاب به خدا تقدیم کردید، مردم میراث شما را حفظ کردند، مردم کوتاهی نکردند، ملت ایران به لطف الهی به لطف آن مرد الهی، به برکت شهدا و رهبری آیت الله العظمی خامنهای یک کشور سرافراز در جهان است.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با طرح این سئوال که شهدای ما شهادت را در کجا و در کدام مدرسه یاد گرفتند و به قول شاعر چه مستی است ندانم که رو به ما آورد، که بود ساقی و این باده از کجا آورد، خاطرنشان کرد: شهادت نهایت اخلاص است، این جوانهای قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی، شهادت را از مدرسه عاشورا از همین هیئتها، روضهها و سینهزنیها یاد گرفتند. این انقلاب از همان روز اول با نهضت عاشورا و کربلا پیوند داشت.
حداد عادل گفت: سنت برگزاری یادواره شهدا یک سنت عاشورایی و کربلایی است و این میراث حسینی در جامعه اسلامی دست به دست میچرخد.
وي با اشاره به حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی روز 9 دی سال 88 گفت: در آن روز مردم حرف دل رهبری را به زبان آوردند.
وي گفت: برخي از سران فتنه سالها دم از ولايتفقيه زدند اما در عمل بياعتقادي خود را نشان دادند.
عضو شوراي انقلاب فرهنگي در ادامه افزود: ميتوان از مواردي بحث كرد كه چه افرادي در اين فتنه و اين سال باطن خود را آشكار كردند؟ افرادي كه نزديك به 30 سال پشت نقابي پنهان شده بودند، در اين فتنه ماهيت واقعي خود را آشكار ساختند.
به گفته مشاور عالي مقام معظم رهبري، اين افراد همانهايي بودند كه سالها دم از ولايتفقيه زده اما چگونه در عمل و به زبان بياعتقادي خود به ولايتفقيه را نشان دادند.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: سال 88، سال عبرتها و حيرتها بود؛ آيا حيرتآور نيست فردي كه در تمام سالهاي پس از اشغال لانه جاسوسي در زمان جنگ و در عرصه سياسي تكيه بر دانشجويان پيرو خط امام (ره) داشت، اما در سال 88 به مناسبت 13 آبان بيانيه داده و نظام اسلامي را در آن محكوم ميكند، اما درباره اشغال لانه توسط دانشجويان پيرو خط امام(ره) اشارهاي كوتاه هم نميكند، اين موضوع حيرتآور نيست؟!
رئيس فرهنگستان زبان و ادب فارسي، گفت: سال 88، سال آشتي مجدد برخي با منافقين و عذرخواهي از آنان بود، سالي كه برخي كينه و بغضهاي دروني خود را نسبت به رهبر آشكار كردهاند، سال هجوم مجدد، تشكيل سازمان و آرايش جريان موسوم به اصلاحطلب بود كه در عرصههاي مختلف با رأي مردم از صحنه دور شده بودند، اما در جريان فتنه به صحنه بازگشتند.
به گفته وي، سال 88 سال ظهور جلوه تازهاي از شخصيت رهبري انقلاب بود در اين سال يك ظهور و بروز دلپذير و والايي از ايمان به خدا را در رهبري مشاهده كرديم.
وي با اشاره به ديگر خصوصيات رهبر انقلاب، ادامه داد: عمل به تكليف، توكل به خدا، حكمت، بصيرت، اراده، صداقت، رأفت و در نهايت مظلوميت رهبر انقلاب در ماجراي فتنه بر همگان آشكار شد؛ و در فتنه سال 88 افرادي كه بيش و پيش از مردم رهبري را ميشناختند از مردم عقب ماندند.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس، بيان كرد: سال 1388 همانطور كه سال جلوه تازه رهبري بود، سال جلوه تازهاي از ملت هم بود؛ مردم نشان دادند كه با بصيرت بوده و علي زمان خويش را هرگز تنها نميگذارند.
حدادعادل در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مهم یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۹۲ اشاره و اظهار داشت: به سال ۸۸ که برمیگردیم، ببینیم دشمن چه برنامهای طراحی کرده بود. در حالی که باید حضور حداکثری مردم را در انتخابات جشن میگرفتیم، عدهای تهمت و تقلب در انتخابات را بهانه قرار دادند، هر چه گفتیم به ما بگویید در کدام صندوق تقلب شده است، چیزی نگفتند چون دروغ میگفتند اما این مردم بودند که بصیرت خود را در ۹ دی نشان دادند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود، گفت: با هوشیاری، وحدت و با تجربه از گذشته، انتخاباتی باشکوه داشته باشیم که باعث عزت انقلاب و نتیجهاش انتخاب رئیس جمهوری باشد که در مسیر مد نظر امام و رهبری و شهدا کشور را اداره کند.
منبع:صبح الوند
دیدگاه شما