به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی بعد از ظهر امروز در نکوداشت وحدت حوزه و دانشگاه و گرامیداشت شهادت آیتالله مفتح اظهار کرد: شهید مفتح برآمده از حوزه علمیه است که در فضای دانشگاهی برای تحقق هدف به سعادت رساندن جامعه با بهرهگیری از دو ظرفیت حوزه و دانشگاه تلاش کرد.
وی افزود: در هر دانش و مفهوم گمشدهای به نام اخلاق وجود دارد و نتیجه آن نهضتهایی است که علیه مدرنیسم در اروپا ایجاد شده است.
رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور گفت: دانشگاه تاسیس شده در کشور ما با حضور شهید مفتح و شهید مطهری نشان داد که انقلاب اسلامی به سلطهگری غرب نه میگوید و در مقابل آن میایستد.
وی افزود: این دیدگاه با هزینههای مختلف تحمیل شده از سوی دشمنان از جمله ترور چهرههای علمی، فرهنگی و دانشگاهی مانند شهادت دکتر مفتح در دانشگاه مواجه شده است.
حجتالاسلام رستمی در ادامه سخنانش با بیان اینکه امروزه خطرات بیرونی کم اثرتر از خطرات درونی است گفت: دشمنان دنبال کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی در کشور هستند.
وی با ابراز ناراحتی از اینکه رشد شاخصهای بهداشتی و درمانی آنگونه که شایسته است، دیده نمیشود اضافه کرد: آنچه در حوزه بهداشت درمان به عنوان دستاوردهای نظام اتفاق افتاده بینظیر است.
رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور ادامه داد: در حوزه پزشکی به عنوان یکی از حوزههای شاخص کشور گامهای افتخارآمیز بسیاری دیده میشود به طوری که دانش پزشکی وابسته پیش از انقلاب امروزه از نظر عامل انسانی با قویترین بخشهای دانشی غرب برابری میکند.
وی با بیان اینکه جریانی کاملاً بابرنامه در حال تخریب امید و اعتماد به نفس در کشور است اظهار کرد: مردم ایران بعد از انقلاب با اتکا به قدرت درونی مشکلات را پشت سر گذاشتند.
ماجرای «کشور شگفتیآور ایران»
رستمی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه دستاوردهای نانو در حوزه صنعت یادآور شد: ایران اسلامی جزو پنج کشور برتر در حوزه نانو است و از این کشور به عنوان «کشور شگفتیآور ایران» نام برده میشود به طوری که در منابع حوزه تحقیقاتی، نام دانشگاه و نام اساتید این حوزه را عنوان کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه اگر حوزه تولید از جمله تولید خودرو به دانشگاه سپرده میشود بسیاری از مشکلات وجود نداشت، گفت: منافع موجود در صنعت خودرو مانع از این موضوع است.
رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با طرح این سوال که باور به خود از کجا به وجود میآید، اظهار کرد: دانشگاهها به مبانی فلسفی و هنجارهایی در کنار قواعد علمی نیاز دارند که راهگشای مشکلات جامعه باشند.
وی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه برای این است که دو مجموعهای که به یکدیگر نیاز دارند با هم افزایی در جهت حرکت به سعادت رساندن جامعه با توجه به همه معیارهای سلامت تلاش کنند.
حجتالاسلام رستمی با یادآوری اینکه بخشی که دشمن امروزه مورد توجه قرار دادده تخریب سرمایههای نرم و معنوی شامل باورهای دینی و مذهبی است، گفت: دانشجو تربیت پذیر است و نگاه و رفتار اساتید، دانشجویان را شکل میدهد.
وی با تاکید بر اینکه ما معلمان در حوزه انتقال تاریخ کشور کوتاهی کردیم اظهار کرد: در حوزه و دانشگاه که مرجعیت اجتماعی دارند باید آزاداندیشی را ترویج کرد و حوزههای تحصصی دانش را فراهم کرد.
رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور از شهید مفتح به عنوان فردی پیشرو در نزدیک کردن دو نهاد حوزه و دانشگاه یاد کرد و ابرزا امیدواری کرد که دانشگاهیان توفیق خدمت به این جامعه شایسته را داشته باشند.
دانشگاهیان و حوزویان در ابعاد مختلف و مسائل روز یکدیگر را تقویت کنند
رئیس حوزه علمیه همدان نیز قدردانی از حوزههای علمیه و دانشگاهها با بیان اینکه به موضوع وحدت حوزه و دانشگاه افتخار میکنیم، اظهار کرد: ایفای نقش شهیدبهشتی، شهیدمطهری، شهیدمفتح و شهیدباهنر هم در حوزه و هم در دانشگاه بسیار ارزشمند است.
آیتالله مصطفی موسویاصفهانی با تاکید بر اینکه امروزه انسانهای ساخته شده با تمام ابعاد کمبود مملکت است، اضافه کرد: اگر انسانهایی در دو بعد دانشگاهی و حوزوی تربیت شده بودند این میزان مشکلات در مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی وجود نداشت.
وی افزود: اگر بخواهیم تمام مشکلات حل شود بهترین راه ساختن انسانهای جامع و کامل در حوزههای علمیه و دانشگاه است که این در سایه وحدت حوزه و دانشگاه محقق میشود.
رئیس حوزه علمیه همدان گفت: دانشگاهیان و حوزویان باید در ابعاد مختلف و مسائل روز یکدیگر را تقویت کنند و این برادری و برابری آینده کشور را تضمین کند.
وی ابراز امیدواری کرد انقلاب اسلامی که نتیجه خون شهدا، عمر پربرکت امام راحل و اقدامات مقام معظم رهبری است در تربیت جوانانی کامل در مسایل مختلف ازجمله علم و دین سرفراز باشد.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما