به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، وحید علیضمیر امروز در گفتوگو با نافع با بیان اینکه زبالهگردی به دلیل وضعیت خاص اقتصادی کشور پر رنگتر از گذشته شده، اظهار کرد: البته جمعآوری ضایعات در همدان توسط یک پیمانکار انجام میشود و اغلب افراد ضایعات حاصل از زبالهگردی را به این پیمانکار واگذار میکنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل ایجاد ضایعات را میتوان سبک نادرست زندگی بخشی از اقشار جامعه دانست، افزود: این افراد بیشتر در مناطق مرفه که زبالههای ارزشمندی در آن یافت میشود، ضایعات را جمعآوری میکنند.
معاون خدمات شهری شهرداری همدان با بیان اینکه قانونی برای مقابله با زبالهگردها نداریم، تصریح کرد: حدود 200 تا 250 نفر زیر پوشش یک پیمانکار هستند که ضایعات خود را به او تحویل میدهند.
وی ادامه داد: علاوه بر این تعداد، حدود 300 نفر هم به صورت غیر رسمی به زبالهگردی میپردازند و خارج از این سیستم فعالیت میکنند.
علیضمیر با اشاره به اینکه بسیاری از افراد از این طریق هزینه زندگی خود را تأمین میکنند، خاطرنشان کرد: برای حل این معضل باید زمینههای لازم را فراهم کرد.
وی گفت: بهبود وضعیت اقتصادی و استفاده بهینه و تغییر الگوی مصرف میتواند به حل این معضل کمک کند.
معاون خدمات شهری شهرداری همدان تأکید کرد: در این برهه شاهد ورود افرادی هستیم که تا پیش از این شغلهای دیگری داشتند اما اکنون به علت شرایط بد اقتصادی به زبالهگردی روی آوردهاند.
وی با بیان اینکه با کاهش ضایعات، جذابیت آن برای زبالهگردها نیز کاهش مییابد و این پدیده میتواند برطرف شود، خاطرنشان کرد: تفکیک زباله باید از مبدأ یعنی از منازل آغاز شود و در مرحله پایانی سایت دفن زباله، امور مربوط به تفکیک نهایی شود.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما