به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از نافع، عباس صوفی امروز در ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان با بیان اینکه هر ساله شهرداری ستاد استقبال از بهار را با حضور معاون خدمات شهری، سازمان فرهنگی و اجتماعی و معاون حمل و نقل و ترافیک تشکیل میدهد اظهار کرد: هر ساله تا 29 اسفندماه امور مربوط به فضاسازیها انجام میشد اما امسال برنامهریزیها باعث شد در بازه زمانی جلوتری این اقدامات انجام شود و به اتمام برسد.
وی با اشاره به اینکه آمادهسازی شهری با رشد 30 درصدی در همه حوزهها شامل فضاسازی، المان جدید و... مواجه است افزود: سال گذشته یکصد المان نصب کردیم که امسال 150 المان نصب میشود.
شهردار همدان با بیان اینکه در نوروز گذشته 2 میلیون و 700 هزار بوته گل کاشته شد که برای نوروز 98 به 4 میلیون بوته گل افزایش یافته و قرارداد آن منعقد شده است تصریح کرد: در سال جاری از نهالهای بالای هفت سال استفاده میشود به طوری که هرساله بوتههای یک ساله کاشته میشد، اما امسال با توجه به افزایش هزینهها نهال هفت ساله کاشته خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه پاویون استقبال بهاری در مسجد فرهنگسرای کربلا در سال گذشته تجربه خوبی بود ادامه داد: در ورودی ملایر و جاده کرمانشاه هم فضایی دیده شده است اما مرکز اصلی در مسجد فرهنگسرای راه کربلاست.
صوفی با اشاره به اینکه مدیریت ستاد در مجتمع عینالقضات است اظهار کرد: تقاضا داریم آموزش و پرورش هم در ستاد خود را در مجتمع عینالقضات برقرار کند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال ناوگان حمل و نقل عمومی در خدمت مردم است افزود: اتوبوسهای خاص گردشگری همراه با راهنمایان تور در نظر گرفته شده که گردشگران میتوانند از این طریق از نقاط مختلف شهر بازدید کنند.
شهردار همدان با اشاره به اینکه سال گذشته دستفروشان گنجنامه ساماندهی شدند تصریح کرد: امسال نیز در حوزه ساماندهی دستفروشان برنامه ویژهای داریم.
وی با اشاره به اینکه در آمادهسازی شهر هیچ گونه نگرانی نداریم ادامه داد: بالغ بر 160 وظیفه برای همه سازمانهای شهرداری دیده شده است و این مجموعه با 3 هزار و 500 نفر پرسنل در حال آمادهسازی شهر است.
صوفی با بیان اینکه تبلیغات در پایتخت باعث استقبال از همدان شد خاطرنشان کرد: ممکن است رشد چندین درصدی در حوزه گردشگری داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه هرساله مسافران گلایه دارند که بازار همدان تعطیل است گفت: به عنوان مثال در پیادهراه زنده بودن فضا به واحدهای صنفی است و باز نبودن بازار در کاهش ماندگاری سفر تأثیرگذار است.
در ادامه فرمانداران شهرستانها نیز مباحثی را مطرح کردند.
فرماندار شهرستان ملایر با بیان اینکه مسیر سد کلان 35 کیلومتر است که میزان بازدید از آن افزایش مییابد اظهار کرد: در این مسیر پایگاه فوریتهای پزشکی در نظر گرفته شده است.
بابالله فتحی افزود: آمبولانس هم خریداری شده است اما پایگاه باید مجهز شود و به نیرو نیاز دارد.
وی تأکید کرد: امسال در تلاش هستیم در المان سازی مبل و منبت و جهانی شدن انگور ورود کنیم و خواهان مساعدت مالی و فکری در این زمینه هستیم.
حجتالله مهدوی، فرماندار کبودراهنگ نیز با بیان اینکه 750 هزار تا 850 هزار نفر در طول سال به شهرستان میآیند تصریح کرد: با وجود تورم کشور، قیمت بلیت غارعلیصدر در سال 98 افزایش پیدا نکند.
فرماندار شهرستان فامنین نیز نرخ آزاد راه همدان- ساوه را بالا دانست که در دست بخش خصوصی است و امکان کاهش آن وجود ندارد.
سیدمجید شماعی افزود: همین مسأله باعث افزایش تردد از جاده قدیم ساوه و افزایش تصادفات شده است پس باید توجه ویژه به رفع نقاط حادثهخیز صورت گیرد.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما