تازه ترین مطالب

تاریخ : 4. تير 1398 - 9:02   |   کد مطلب: 32233
یکی از گزینه های سرمربیگری پرسپولیس در ترکیه منتفی شد تا دو انتخاب نهایی برای مدیران باشگاه باقی بماند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،به نقل از خبرنگار مهر، ایرج عرب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همراه با مهدی محمدنبی و علی رغبتی دو عضو هیأت مدیره به استانبول ترکیه سفر کرده اند تا جانشین برانکو ایوانکوویچ را با چند دور مذاکره فشرده انتخاب کنند.

سران باشگاه پرسپولیس روز گذشته با یکی از گزینه‌های خود جلسه‌ای طولانی مدت داشتند اما نتوانستند به توافقات لازم برسند تا اسم او از لیست نامزدهای هدایت فنی سرخ ها کنار گذاشته شده و انتخاب سرمربی پرسپولیس به امروز و فردا موکول شود.

خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که از بین سه گزینه ای که مد نظر مسئولان باشگاه پرسپولیس بود یک نفر به طور کامل از دور مذاکرات خارج شد و از بین آنته چاچیچ و یک اروپایی دیگر که نامی از او فاش نشده یکی به عنوان سرمربی سرخپوشان انتخاب خواهد شد.

مذاکرات مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز با گزینه ها نهایی خواهد شد و به احتمال فراوان سرمربیب جدید سرخ ها امروز معرفی خواهد شد.

کد خبر 4650239

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب