به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، کارگاه آموزش توسعه وکشت محصول زعفران و گل محمدی با حضور کارشناس جهاد کشاورزی استان همدان درسالن جلسات شرکت تعاونی امید روستای قباق تپه با حضور کشاورزان این روستا برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی مهندس مهدی سرمدی با اشاره به فواید کشت گل محمدی در استان همدان اظهارکرد: همدان یکی از بهترین استان ها جهت کشت گل محمدی است.
وی اقلیم و شرایط کشت این محصول را در منطقه بسیار مناسب دانست و افزود: گل محمدی اگر درسایه و زمین شیب کشت شود عطر و بو و اسانس بیشتری دارد.
سرمدی در خصوص مقاومت این محصول در شرایط جوی و آب هوایی استان گفت: گل محمدی به سرمای بهاره حساس نیست و تا ۴۰درجه زیرصفر و بالای صفر دوام دارد و از محصولات کم آب بر محسوب می شود چرا که در چهارسال ابتدایی هر۱۵روز یکبار آب لازم دارد.
کارشناس بخش کشاورزی استان همدان در ادامه با اشاره به کاشت محصول زعفران بیان کرد: اولین خاستگاه اصلی زعفران استان همدان و ازلحاظ کیفیت زمین وبستر خاک بهترین مکان جهت کشت وتوسعه محصول زعفران است.
وی در پایان با اشاره به ظرفیت های اشتغال و کارآفرینی در این حوزه خاطر نشان کرد: در چند سال اخیر فرصت های مناسبی در حوزه اشتغال این محصولات ایجاد شده است.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما