به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، به نقل از خبرگزاری فارس ؛ ۲۷ بهمن ماه آغاز عملیات والفجر ۵ که با رمز یا زهرا (س) در منطقه کوهستانی چنگوله حدفاصل شهرهای مهران و دهلران آغاز شد به همین مناسبت با رزمنده همدانی کریم مطهری گفت و گو کردیم.
کریم مطهری با بیان اینکه عملیات والفجر ۵ در چنگوله انجام شد، اظهار کرد: تیپ ها و نیروهایی از جمله مسلم ابن عقیل گیلان غرب و نبی اکرم (ص) کرمانشاه و امیر المومنین (ع) ایلام در عملیات والفجر ۵ شرکت داشتند اما قسمت اعظم عملیات با تیپ انصارالحسین (ع) بود که نقش ویژه و برجسته ای ایفا کرد.
وی ادامه داد: محلی که تیپ انصار می خواست عملیات کند بسیار وسیع بود و در یک سمت تونل با قله های بزرگ و سر به فلک کشیده بود که مقر فرماندهی عراقی ها روی آن قرار داشت.
این رزمنده ادامه داد: یک منطقه تپه شنی نام داشت که وسط محدوده تیپ انصار بود و رودخانه تقی مرده و ارتفاع بلندی به نام پیزولی بود که تیپ انصار روی تپه شنی و پیزولی با ۴ گردان پیاده عملیات کرد.
مطهری افزود: گردان ۱۵۴ حضرت علی اکبر روی پیزوله عملیات کرد که با فرماندهی حاج رضا شکری پور صورت گرفت و ارتفاع تونل با توجه به کشیدگی که داشت با ۳ گردان ۱۵۵ از همدان که در سمت چپ قرار داشت، تپه شنی با گردان ۱۵۲ حضرت ابوالفضل با فرماندهی حاج میرزا سلگی بود و گردان ۱۵۳ قاسم ابن الحسن با بچه های تویسرکان و فرماندهی شهید محسن عینعلی فرماندهی می شد.
وی در خصوصیات این عملیات گفت: اولین عملیاتی بود که با سه گردان رزمندگان توانستند به عقبه دشمن نفوذ کنند و بدون آنکه دشمن متوجه شود پشت دشمن در آیند.
مطهری یاد آور شد: معاون طراح عملیات شهید ترک بود و با کمترین تلفات توانستیم خط دشمن را به تصرف در آوریم.
این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: در کتاب هفتاد و دومین غواص در فصل ۵ بعنوان نمازگاه به عملیات والفجر ۵ و شهدای این عملیات اشاره شده است.
گفتنی است: کریم مطهری رزمنده دفاع مقدس فرمانده اطلاعات عملیات بودند و شهیدانی چون شهید نادر فتحی، منصور پور احمدی، محمد شهبازی و شهید یاری در این عملیات به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما