به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، به نقل از خبرگزاری ایسنا ؛
محمد مددی ،با بیان اینکه استاندارد هم در بُعد کیفی و هم در بُعد کمی بسیار اثربخش و تعیین کننده است، تصریح کرد: استاندارد باعث میشود تولیدات رقابت پذیر در کشور با شتاب بیشتری پیش رود تا بتواند پاسخگوی نیاز داخل بوده و در بازارهای بینالمللی نیز سهمی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در سال رونق تولید سازمان استاندارد با تدوین و اجرای بستههای حمایتی در صادرات و واردات و شتاب بخشیدن به توسعه نظام استانداردسازی اقداماتی را انجام داده است، بیان کرد: سازمان استاندارد بسته های حمایتی در راستای شتاب بخشیدن به واردات کالاهای حد واسط و مواد اولیه اجرا کرده که بسیار کارآمد بوده است.
مددی یادآور شد: در بحث صادرات و حمایت از تولید داخلی برای اینکه توسعه نظام استانداردسازی در کالاهای مشمول استاندارد داشته باشیم، نظارت های حاکمیتی در بخش تولید و توزیع را دنبال می کنیم که امسال هم دنبال خواهیم کرد.
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه از ظرفیت ۲۳ آزمایشگاه همکار در حوزههای مختلف در استان همدان در راستای خدمات استانداردسازی استفاده میشود، اظهار کرد: در سال گذشته ۵۰۰ نفر مدیر کنترل کیفی در واحدهای تولیدی با مدرک تحصیلی مرتبط در حوزه استانداردسازی و ارتقای کیفیت واحدهای تولیدی حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: ۹۰۰ نفر ساعت به مدیران کنترل کیفی واحدهای تولیدی استان آموزشهای تکمیلی داده شده و امسال هم به جد در دستور کار است تا در راستای تحقق شعار سال نظام استانداردسازی تکالیف خود را به نحو احسن انجام دهد.
مددی با تأکید بر اینکه اجازه نمیدهیم کالایی بدون پروانه استاندارد تولید شود، گفت: طرح جامع هماهنگ استاندارد شبکه توزیع را مورد رصد قرار داده است به طوریکه در سال گذشته ۹۰۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی شبکه توزیع صورت گرفت.
وی با بیان اینکه ۲۴۰ کالا مشکوک به کم کیفیتی و بی کیفیتی در استان شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: در ۹۰۰۰ بازرسی صورت گرفته ۲۵۶ نمونه برداری انجام شده و ۲۴۰ کالای مشکوک به کم کیفیتی و بی کیفیتی در استان شناسایی شده است.
مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به اینکه ۴۹۰ میلیون تومان اعتبار در بخش نمونهبرداری از کالاها هزینه شده است، در رابطه با کیفیت ماسکهای تولیدی در استان همدان، یادآور شد: ماسک و ژل ضدعفونی کننده جزء کالاهای استاندارد اجباری نیستند و از دسته کالاهای سلامت محور بوده که باید از کانال وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گیرند.
وی در پایان با تأکید بر اینکه جهش تولید یک هرم سه وجهی است، تصریح کرد: حاکمیت، مردم و تولید کنندگاه پایههای تشکیل دهنده جهش تولید هستند به طوریکه تولیدکنندگان با تولید محصولات استاندارد و با کیفیت، حاکمیت با حمایتهای مؤثر از تولیدکنندگان و مردم با اولویت دادن به کالاهای تولید داخل میتوانند جهش تولید را در کشور رقم بزنند.
انتهای پیام /ص
دیدگاه شما