علیرضا صفری در گفتوگو با خبرنگار ما در همدان با اشاره به اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در خصوص مقابله با بیماری کووید ۱۹ اظهار کرد: با شیوع این ویروس جلسات کمیته استانی در ستاد مدیریت درمان استان برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری جلسات منظم کمیتههای مقابله با کرونا در واحدهای درمانی تابعه به ویژه بیمارستان آتیه همدان و غرضی ملایر گفت: در جلسات مرکز بهداشت شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی همدان با موضوع آمادگی مقابله با کرونا ویروس شرکت کردیم که البته سایر هماهنگیها از پنجم اسفندماه سال گذشته به بعد غیر حضوری بود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان به بازدیدهای سرزده از مراکز تابعه نسبت به اطمینان از رعایت دستورالعملهای مرتبط با مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: توزیع پمفلت و بنر و مطالب آموزش همگانی مرتبط با پیشگیری از بیماری بین مراجعین مراکز درمانی و توزیع مواد آموزشی تخصصی برای آموزش غیر حضوری کارکنان از جمله اقدامات بود.
وی با اشاره به ایجاد ارتباط و پیگیری مستمر با دانشگاه علوم پزشکی همدان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای تهیه وسایل حفاظت فردی سهمیهای گفت: ۴۷ تخت بستری شامل ۹ تخت ایزوله در بیمارستانهای تابعه به منظور سرویسدهی به بیماران حاد تنفسی اختصاص یافت.
صفری با بیان اینکه پایگاه ویژه تریاژ برای مراجعین به درمانگاههای بیمارستانی به منظور سنجش تب و اکسیژن خون شریانی ایجاد شد افزود: تفکیک فضای انتظار بیماران برای سرویسدهی بهتر به بیماران حاد تنفسی و جلوگیری از ازدحام همزمان آنها با سایرین از جمله اقدامات بوده است.
وی با اشاره به تفکیک داروخانه سرپایی بیماران تنفسی از سایر مراجعین در بیمارستان آتیه خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از مراجعات مکرر مراجعین از جمله بیماران مبتلا به بیماری مزمن و دارای پرونده الکترونیک به صورت افزایش سهیمه و تسریع در فرایند نسخهپیچی داروخانههای تابعه تدابیر لازم اندیشیده شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان از پیگیری افزایش دپوی تجهیزات حفاظت فردی کارکنان با هماهنگی ستاد مرکزی سازمان در این مدت خبر داد و افزود: توزیع رایگان ماسک و پمفلت بین بیماران دارای علائم حاد تنفسی در واحد تریاژ مورد توجه بود.
وی به تست کارایی ماسکها و رسپیراتورهای خریداری شده با ارسال نمونه ماسکها به دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: اقدامات بهداشتی و ضدعفونی و پاکسازی محیطهای درمانی و اداری و نظارت بر خدمات بهداشتی تشدید شد.
صفری به هماهنگی با نهادها و مراجع ذیصلاح استانی در خصوص مدیریت مقابله با بیماری کرونا و اجرای دستورالعملهای واصله در خصوص پیشگیری، تشخیص، درمان بستری و سرپائی و ارجاع و نمونهگیری از موارد مشکوک اشاره کرد.
وی از ارائه خدمت درمانی در بخش بستری به ۱۳۱ بیمار مشکوک و ۶۱ بیمار مثبت قطعی مبتلا به بیماری کووید ۱۹ تاکنون خبر داد و افزود: با توجه به کاهش آمار بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های تابعه، نیاز بیمهشدگان و در راستای افزایش رضایتمندی بیماران برنامهریزی لازم برای انجام اعمال جراحی الکتیو طبق دستورالعمل مربوطه صورت گرفته است.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان تصریح کرد: این اقدام با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی با حفظ رعایت فاصلهگذاری فیزیکی و فراهم کردن شرایط ایمن برای بیماران و کادر درمان صورت گرفت.
وی با اشاره به نظارت بر رعایت اصول فاصلهگذاری در برخی از واحدها با علامتگذاری صندلی و تخصیص یک نفر نیرو برای هشدار در این خصوص گفت: تشکیل کمیسیون غربالگری همکاران پرخطر و تصمیمگیری در خصوص استعلاجی و تغییر محل کار آنها از مورد توجه قرار گرفت.
صفری بیان کرد: در این مدت سیستم ریموت اسیستنس برای کاهش رفت و آمد و مواجه نزدیک همکاران فناوری با سایر همکاران به منظور حل مشکلات نرمافزاری راهاندازی شد.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما