به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، حسن ارگانی، فوق تخصص بیماریهای کلیوی بزرگسالان، درباره «علل ایجاد سنگ کلیه در بدن»، اظهار داشت: سنگ کلیه یکی از شایعترین بیماریهای کلیوی است. این بیماری معمولا بی علامت است و به صورت تصادفی در سونوگرافی کشف میشود.
وی با اشاره دلائل بروز این بیماری، گفت: دلایل متعددی از جمله اقلیم، رژیم غذایی، ژنتیک و آناتومی کلیه دارد. سنگ کلیه میتواند با تکان خوردن و التهابی که با تکان خوردن آن روی میدهد و تورمی که در کپسول کلیه به دلیل کشش ناشی از سنگ روی میدهد، خود را نمایان کند.
این فوق تخصص بیماریهای کلیوی خاطرنشان کرد: دفع موادی از ادرار میتواند جلوی ایجاد سنگ کلیه را بگیرد و مواردی هم هستند که با دفع آنها از ادرار سنگ کلیه ایجاد میشود. اگر کفه ترازو به سمت مواد ایجادکننده بچربد بیمار دچار سنگ کلیه میشود.
ارگانی با بیان اینکه بهترین روش برای جلوگیری از ایجاد سنگ، مصرف روزانه ۱.۵ تا ۲ لیتر آب است،تصریح کرد: اگر موادی که میتواند باعث جلوگیری از ایجاد سنگ کلیه شود به مقدار زیاد از ادرار دفع شود، موجب ایجاد آن خواهند شد؛ اگرچه به طور معمول موادی از ادرار ما دفع میشود که می تواند جلوی ایجاد سنگ کلیه را بگیرد.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما