تازه ترین مطالب

تاریخ : 25. بهمن 1400 - 15:17   |   کد مطلب: 36174
درحالی که سرعت اینترنت موبایل در ایران از ۶۰کشور دنیا از جمله روسیه،برزیل،آرژانتین،لبنان،هند و اندونزی بیشتر است برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب در اقدام ضدایرانی از هر حربه‌ای حتی دروغگویی برای تحقیر جمهوری اسلامی با مقایسه آن با افغانستان استفاده می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،، اخیراً بحث‌های زیادی پیرامون کاهش سرعت اینترنت مطرح شده است. به گفته کاربران طی ماه‌های اخیر سرعت اینترنت کاهش داشته و این موضوع انتقاداتی را به دنبال داشته است و برخی مسئولان دولت جدید هم با انتقاد از این مسئله بر تلاش برای رفع کاستی‌ها تأکید کردند، اما نکته جالب توجه، برخی انتقاداتی است که برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب نزدیک به دولت قبل آنها را مطرح می‌کنند و به دروغ اعلام می‌کنند که رتبه سرعت اینترنت در ایران با افغانستان هم‌رده شده است.

در اینجا باید گفت که در آخرین به‌روزرسانی سایت speedtest که دی‌ماه سال جاری انجام شده است، رتبه ایران در اینترنت موبایل بین 138 کشور جهان 77 است که 7 رده کاهش یافته است. البته رتبه ایران در این زمینه از کشورهایی مانند روسیه، برزیل، آرژانتین، لبنان، هند، اندونزی و تاجیکستان بالاتر است. ضمن اینکه افغانستان در رتبه 137 در این رتبه‌بندی و در رده‌های آخر قرار دارد.

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب