به گزارش کورنگ، نماينده مردم بهار و كبودراهنگ در مجلس شوراي اسلامي در اين نشستها اظهار داشت: پاسخگويي مسؤولان به مردم يك وظيفه است و نمايندگان مجلس نيز وظيفه نظارتي دارند و بايد به درخواستهاي مردم رسيدگي شود.
محمد علي پورمختار با بيان اينكه امسال شرايط كشور ويژه و خاص است، گفت: با جنگ اقتصادي كه از سوي دشمن آغاز شده درآمد كاهش يافته و امسال اعتبارات در سطح دستگاهها كاهش چشمگيري داشته است.
وي تصريح كرد: مسؤولان بايد با حضور در جمع مردم مشكلات را لمس كرده و دلسوزانه خدمت به مردم را سرلوحه كارها قرار دهند و به دنبال تحقق خواستههاي مردمي باشند.
وي اضافه كرد: بايد در روستاها به دنبال ايجاد اشتغال پايدار باشيم و با پيگيريهاي لازم تسهيلات خوداشتغالي تا سقف 10 ميليون تومان به متقاضيان داده ميشود و در اين راستا نيز از بخش خصوصي حمايت ميكنيم و جوانان نيز با تشكيل تعاوني ميتوانند به دنبال كار مولد باشند.
محمد علي پورمختار اضافه كرد: طبق دستورالعمل بانك مركزي بانكها بايد تا سقف 100 ميليون ريال يك نفر ضامن بگيرند كه متأسفانه شنيده شده برخي از بانكها در اين مهم مقاومت ميكنند كه با رؤساي شعبه متخلف برخورد ميشود و امسال 700 هزار ميليارد ريال معوقات بانكي در كل كشور داريم.
وي با بيان اينكه واردات و صادرات اثر مستقيم در اقتصاد دارد، افزود: اين تحريمها باعث شده كه اين مهم كند شود و با اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه اقتصاد آزاد ميشود و با اقتصاد آزاد رقابت كامل ميشود و اختلاف دولت و مجلس بر اين است كه در فاز دوم فشار وارد نشود و مجلس راضي نيست افزايش قيمتها صورت پذيرد و مردم دچار مشكل شوند.
پورمختار همچنين با اشاره به عملكرد ضعيف بنياد مسكن انقلاب اسلامي در روستاها گفت: همچنين در سطح استان در زمينه بهداشت و درمان ضعيف عمل شده است و اين مديريت ضعيف استان را نشان ميدهد.
در پايان گازرساني به برخي روستاها، اجراي طرح بهسازي، خانه بهداشت، كمبود امكانات در خانه بهداشت، روشنايي معابر، آب شرب در روستاها، اجراي سايت ورزشي در روستاها، پايگاه مقامت بسيج در برخي از روستاها، احداث پل زير گذر در ورودي برخي روستاها، لايروبي قنوات و كانال كشاورزي در برخي از روستاها، زمين جهت ساخت و ساز در روستاها و كود شيميايي در روستاها از جمله مشكلاتي بود كه توسط دهياران، شوراهاي اسلامي و اهالي بيان شد.
هگمتانه
دیدگاه شما